5 Dierentraktaties

  • Heel veel leuke verjaardagsteksten te bekijken op Greetz
  • Voorbeeldteksten en mooie kaartjes + cadeaus
  • Bekijk de beste teksten hierboven op Greetz

Bekijk hier de GRAPPIGE TEKSTEN en kaartjes >>

Elke ouder herkent het fenomeen van traktaties op school. De dierentraktaties. Het moet origineel zijn en natuurlijk ook nog gezond en verantwoord. Een moeilijke opgave en waar je altijd je ideeën vandaan? Stel dat je kind helemaal verzot is op dieren dan is het natuurlijk erg leuk om te trakteren op een dier.

5x leuke dierentraktaties:

Op deze pagina vind je leuke en originele voorbeelden van dierentraktaties die je vast nog niet eerder hebt gezien. Je zult je kind versteld doen staan van deze grappige en lekkere traktaties.

dierentraktaties schaapRijstwafel schaapje

Knip uit een groot geel papier het hoofd en de poten van een schaap en knip uit een wit papier de wol voor op het hoofd. Wikkel de rijstwafel in vershoudfolie zodat het nog lekker vers blijft.  Maak het helemaal af door in het oortje een sticker te plakken met de naam en de leeftijd.

 

Bananen Pinguïn

Deze bananen zijn zo makkelijk te maken. Verwarm 2 grote chocolade repen in een steelpan en dip de halve bananen erin. Laat het afkoelen en gebruik smarties als decoratie. Je kunt gebruik maken van glazuur om het te bevestigen.

Oreo Spinnetjes

Ook zo gek op Oreo koekjes en drop? Deze lieve spinnetjes zijn een ware hit in de klas. Laat de crème van de koekjes zacht worden door met een föhn kortdurend te verwarmen. Druk vervolgens de pootjes van drop erin (gebruik hiervoor dropveters). De oogjes kun je maken van glazuur en puntje drop die overblijft van de dropveters.

Uiltjes van fondant en negerzoen

Koop een doosjes negerzoenen waarbij je de witte negerzoenen eruit haalt. Zorg voor voldoende fondant in vele kleuren zodat je uiltjes kan bekleden. Dit zorgt voor een leuk effect door allemaal verschillende kleuren te gebruiken.

Gezonde monstertjes

Deze leuke en gezonde monstertjes doen het niet alleen goed op een verjaardag maar ook bijvoorbeeld tijdens Halloween. Voor de tanden kun je gebruik maken van zonnebloempitten.

Wanneer je gaat trakteren kan het leuk zijn om hierbij ook één of meerdere verjaardagswensen erbij te voegen, welke leuk zouden kunnen zijn voor bij de traktatie. Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden. Nuttig artikel? Delen mag.

Laatste update: 12 mei 2020

Speak Your Mind

*