Gefeliciteerd in het Duits

De Duitse taal is een prachtige taal. Tegenwoordig leven we in een tijd waarin er zeer veel is gebeurd. Op alle mogelijke fronten verandert er veel op deze wereld. Zo staat tegenwoordig iedereen veel meer in contact met elkaar dan vroeger en dat is natuurlijk een voordeel te noemen. Want op die manier kun je ervoor zorgen dat je met veel verschillende mensen kunt omgaan. Zo is het tegenwoordig ook niet raar dat je veel mensen in andere landen kent, terwijl dat vroeger veel minder snel zou voorkomen. Hoe dan ook: ken je bijvoorbeeld iemand in het buitenland die jarig is geweest, dan is het aan te raden hem of haar een leuke kaartje te sturen. Het voordeel van een kaartje is dat je er een mooie, persoonlijke tekst op kan zetten die het kaartje dan ook extra waarde geeft. Bekijk hieronder meer informatie over gefeliciteerd in het Duits.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:

Gefeliciteerd in het Duits teksten in kaartjes

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

 • Erg leuke verjaardagswensen en kaartjes

 • Veel verschillende cadeaus

 • Diverse soorten teksten

 • Bekijk de gefeliciteerd teksten op Greetz >>

 • Direct naar de verjaardagskaarten >>
 • Gefeliciteerd in het Duits!

  Gefeliciteerd in het Duits

  (Bron: Greetz.nl)

  Maar veel mensen vragen zich af wat voor soort tekst er op een kaartje naar een Duitse vriend of vriendin zou moeten staan. Deze vraag is natuurlijk begrijpelijk want dit kan erg lastig zijn. Enerzijds is hetgeen je erop zet natuurlijk afhankelijk van een aantal zaken. Allereerst is het van belang om na te gaan waarvoor het kaartje precies is. Als het voor iemand is die die jarig is geweest kun je er bijvoorbeeld opzetten: “Gefeliciteerd, Duitse vriend! Op nog veel mooie jaren.” Maar als iemand iets anders gepresteerd heeft, kun je erop zetten: “Gefeliciteerd met dit prachtige resultaat. Op nog veel prachtige en mooie jaren.” Op die manier weet je zeker dat het wordt gewaardeerd.

  Hoe schrijf je in het Duits gefeliciteerd?

  • herzlichen gl├╝ckwunsch

  Een mooie tekst moet natuurlijk ook voorzien zijn van een mooi kaartje. Mocht dit namelijk niet het geval zijn, dan kan dit erin resulteren dat het kaartje een stuk minder waarde heeft en dat je wil natuurlijk ten alle tijden voorkomen. Een mooie tekst en mooi kaartje kun je zo persoonlijk maken als je zelf wil. Voor inspiratie en dergelijke kun je natuurlijk altijd het internet naslaan. Daar worden over het algemeen goede tips en adviezen gegeven. Op die manier heb je altijd een mooi kaartje.

  Meer teksten:

  Vragen, opmerkingen en correcties kunnen per e-mail toegezonden worden. Heb je zelf een mooie tekst om te feliciteren in het Duits welke je wilt toevoegen aan deze pagina? Reageer dan hieronder.

  Laatste update: dinsdag 12 mei 2020

  Speak Your Mind

  *