Gefeliciteerd met je verjaardag man

Een man feliciteren met zijn verjaardag (gefeliciteerd met je verjaardag man tekst nodig)?
Je man is de persoon waar je het meest van houdt. Doorgaans heb je met hem namelijk veel plezier gedeeld, maar soms ook leed. In voor- en tegenspoed hebben jullie elkander met elkaar verbonden. Dat is natuurlijk een waar feest en als je man dan jarig is, wil je hem natuurlijk ook iets moois geven. Natuurlijk leven we in een maatschappij waarbij we materieel al veel verworven hebben, maar juist om die reden kan het wel een keer mooi zijn om een ander soort cadeau te geven. Zo kun je bijvoorbeeld overwegen om een leuk kaartje te sturen met een zeer lieve tekst erop die de ander zal doen smelten. Wat is er nou leuker dan iemand anders gelukkig maken? Vrij weinig natuurlijk! Want als je een ander gelukkig maakt, maak je jezelf ook gelukkig. Als je iets leuks voor je man doet, zal hij ook iets leuks voor jou terugdoen.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:

Gefeliciteerd met je verjaardag man teksten

 • Erg leuke verjaardagswensen voor een man

 • Veel verschillende cadeaus voor een man

 • Diverse soorten teksten

 • Bekijk de gefeliciteerd teksten op Greetz >>

 • Direct naar de verjaardagskaarten >>
 • Gefeliciteerd met je verjaardag man

  Gefeliciteerd met je verjaardag man

  (Bron: Greetz.nl)

  Het is dan natuurlijk wel van belang dat je een leuke tekst weet te schrijven op een kaartje. Een beetje originaliteit kan natuurlijk nooit kwaad, en het is dan ook leuk om daarmee te spelen. Je kunt verschillende soorten teksten op een kaartje zetten. Enerzijds bijvoorbeeld een zeer persoonlijke, dramatische tekst die jullie liefde weergeeft. Anderzijds kan het natuurlijk ook een meer ludieke tekst zijn, waarbij je iets meer humor gebruikt. Maar je kunt ook andere zaken erop zetten. Bijvoorbeeld: “Je leuke lach maakt me altijd vrolijk. Gefeliciteerd met je verjaardag, op veel mooie jaren samen.” Of: “Het leven geeft echt een toevoeging met jou erbij. Het leven is daardoor een groot feest”. Dergelijke teksten zijn natuurlijk zeer leuk.

  Gefeliciteerd met je verjaardag man

  Kaartje met een tekst voor een man

  Verjaardagskaart man

  (Bron: Greetz.nl)

  Als je dan bij die tekst ook nog eens een persoonlijk kaartje weet toe te voegen, weet je zeker dat je een ware topdag zult hebben. Je kunt bijvoorbeeld een kaartje geven met de lievelingskleuren van je man erop. Dat is natuurlijk altijd een voordeel te noemen, want wat is er nou leuker dan dat? Vrij weinig uiteraard. Op jouw verjaardag kun je dan natuurlijk ook een leuk cadeau terugverwachten! Ook niet verkeerd uiteraard.

  Meer kaartjes:

  Gefeliciteerd man kaart

  (Bron: www.Greetz.nl)

  Felicitatie man kaart

  (Bron: Greetz)

  Enkele leuke andere teksten:

  Vragen? Neem gerust contact met ons op. Nuttig artikel? Delen stellen wij enorm op prijs.

  Laatste update: maandag 9 december 2019

  Speak Your Mind

  *