Verjaardagswensen 10 jaar

‘Gefeliciteerd met je 10e verjaardag!’ Dit is een tekst die je veel zult terugvinden op verjaardagskaarten voor een jongen of meisje die 10 jaar is geworden. Bij het feliciteren is het erg leuk om een originele en leuke tekst te gebruiken. Het is soms best lastig om die te bedenken voor een kind. Op deze pagina kun je daarom verschillende verjaardagswensen, teksten en gedichten bekijken die je kunt gebruiken om een kaartje voor iemand die 10 jaar is geworden. Bekijk hieronder gelijk de teksten en prachtige kaartjes.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:

Verjaardagswensen 10 jaar

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

 • Erg leuke verjaardagswensen voor een 10 jarige

 • Veel verschillende cadeaus voor een 10 jarige

 • Diverse soorten teksten

 • Bekijk de gefeliciteerd teksten op Greetz >>

 • Direct naar de verjaardagskaarten >>
 • Het schrijven van een verjaardagskaart is meestal geen dagelijkse kost. Meestal worden er een handjevol per jaar verstuurd. Bij kinderen is het altijd lastig om een geschikte verjaardagswens of verjaardagstekst te vinden. Er kan dan op internet gezocht worden naar een tekst kaartje verjaardag 10 jaar of iets wat daar op lijkt. Op basis van de verschillende voorbeelden die je daar kunt bekijken kun je inspiratie op doen.

  Verjaardagswensen 10 jaar

  (Bron: Greetz.nl)

  Een verjaardagstekst 10 jaar heeft vaak betrekking met school, sport, vriendjes of een hobby waar hij of zij helemaal gek van is. Vaak worden de wensen en teksten aangepast met een hint richting een cadeautje. Dit hoeft natuurlijk niet het geval te zijn. Het kan ook leuk zijn om de jarige op een dwaalspoor te zetten.

  Als je weet dat je het lastig vindt om een mooie tekst te schrijven op een verjaardagskaart, zijn voorbeelden altijd erg handig. Je kunt deze natuurlijk overnemen maar aanpassen is net iets leuker. Stel je voor dat hij of zij dezelfde tekst nog eens krijgt, dat is natuurlijk niet leuk.

  Het feliciteren door middel van een kaartje zal de jarige zeker waarderen. Een leuke tekst erin maakt het helemaal af. Als je online een kaartje gaat versturen kun je eenvoudig een tekst toevoegen. Op deze pagina kun je diverse 10 jaar verjaardagswensen en verjaardagsteksten bekijken. De mooiste kun je kiezen en gebruiken in een verjaardagskaart.

  Verjaardag 10 jaar

  Verjaardagswensen 10 jaar

  Neem je een feesthoed mee,
  een toeter en een cadeau?
  Dan zorgen wij voor het lekkers,
  want jij bent jarig, dat zie je zo!

  Jarig zijn is leuk!
  Lekker taart eten,
  stapels cadeaus,
  een huis vol visite,
  mooie slingers en ballonnen
  en bergen post…
  Een geweldige verjaardag gewenst!

  Wie staat er vandaag op de verjaardagskaart?
  ’t Is Marcel die vandaag verjaart
  hij zit op de troon hij draagt de kroon
  hiep hiep hoera in de gloria

  Teksten 10 jaar om te feliciteren met zijn of haar verjaardag

  Speciaal vandaag,
  voor een heel bijzonder mens.
  Speciaal voor jou:
  mijn allerbeste verjaardagswens.
  Wees vrolijk en gelukkig,
  gezellig en blij.
  Van harte gefeliciteerd met je 10e verjaardag,
  speciaal van mij.

  Tien kaarsjes op de taart
  en voor jou deze mooie verjaardagskaart
  een dikke knuffel en een vrolijke lach
  speciaal voor jouw tweede verjaardag!

  Verjaardagswensen 10 jaar jongen

  10 jaar alweer!
  Hopelijk krijg je veel kadootjes,
  en is alles mooi versierd,
  en is iedereen heel blij vandaag,
  omdat jij je verjaardag viert!

  Ik vertel je graag,
  met deze kaart,
  dat je nu alweer verjaart.
  Ik zie al slingers en ballonnen,
  het feest is dus al begonnen!
  Van harte gefeliciteerd met je 10e verjaardag!

  Hieperdepiep, zoals je ziet
  Wij vergeten jouw 10e verjaardag niet

  Verjaardagswensen 10 jaar meisje

  Weer een jaartje ouder,
  je blijft niet altijd klein.
  Sterker nog: wat ben je groot!
  En volgend jaar zul je nog groter zijn!

  Lieve meid,
  een cadeautje
  het is helemaal voor jou
  wil je weten wat erin zit
  maak het open, kijk maar gauw!

  Wanneer iemand 10 jaar is geworden, dan is dit een echt mijlpaal in het leven. Het getal 10 is namelijk een bijzonder getal, zeker als het op de leeftijden aankomt. Het is namelijk een jaar waarin kinderen meer bewust worden van hun eigen ik en ook nog eens het hele leven voor hun hebben. Dit is natuurlijk een waar feest en daar past dan doorgaans ook een leuke felicitatie met een leuke tekst bij. Het voordeel is dat kinderen van 10 jaar al goed kunnen lezen en dit betekent dat ze het ook zelf kunnen lezen. Wanneer kinderen veel jonger zijn, dan is dit vaak namelijk nog lastig. Zorg er dan natuurlijk wel voor dat je iets schrijft wat degene ook kan begrijpen. Dat is natuurlijk wel belangrijk.

  • Leuke tekst voor 10-jarigen

  Veel mensen vragen zich dan af wat een leuke tekst is voor iemand die 10 jaar is geworden. Zoals reeds verkondigd, is het van belang dat het geen ingewikkelde tekst is, maar daarentegen een leuke tekst die de persoon die jarig is zelf ook kan begrijpen. Zo kan het bijvoorbeeld leuk zijn om iets te schrijven als: “Gefeliciteerd 10 jaar, nog even en je bent volwassen!” Of: “Gefeliciteerd met deze mijlpaal. Je hebt nog een leven voor je!”. Dergelijke teksten zullen snel gewaardeerd worden en dat is natuurlijk een groot voordeel te noemen.

  Hoe persoonlijker je een tekst maakt, hoe beter het over het algemeen is. Dan weet die persoon ook zeker dat het niet standaard is, maar dat er over is nagedacht.

  Felicitatie 10 jaar

  • Kaartje met leuke tekst

  Door er een persoonlijk kaartje bij te voegen met een 10 jaar tekst, sla je natuurlijk twee vliegen in één klap. Dit zorgt er namelijk voor dat je het nog een stukje persoonlijker maakt. Jarig zijn is namelijk altijd leuk. Het gemiddelde cadeau gaat echter niet zo lang mee, maar een kaartje is een stuk waardevoller. Om die reden is het ook zo een krachtig cadeau en dit tegen een lage prijs!

  Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden. Nuttig artikel? Delen is gewenst op social media, je website of blog. Heb je een mooie verjaardagswens gevonden of bedacht wat leuk kan zijn voor een 10 jarige? Deel dit dan hieronder.

  Comments

  1. Jarig zijn is leuk!
   Jasmijn zijn is Super Leuk!!
   Jasmijn zijn EN 10 Jaar zijn is ONWIJS Super Leuk!!!

   Van ♡e Gefeliciteerd!

  Speak Your Mind

  *