Gefeliciteerd met je zus

Harte gefeliciteerd met je zus!
Je zus is iemand die je over het algemeen veel waardeert. Familie is namelijk belangrijk in het leven. En vaak geldt ook: hoe dichter de familie bij je staat, hoe belangrijker de familie voor je is over het algemeen. Daarom is het ook belangrijk dat je veel om je familie geeft. Naast je vrienden zijn je familie namelijk de mensen waar je doorgaans het meeste steun aan zult hebben in het leven, en dat is natuurlijk een groot voordeel te noemen. Wat is er immers belangrijk dan steun en liefde krijgen? Als je zus dus jarig is, is het van belang dat je haar een leuk cadeau kan meegeven. Een cadeau waar ze echt iets aan heeft en die ervoor zorgt dat er een diepe connectie tussen jullie ontstaat. Een leuk cadeau kan bijvoorbeeld een kaart zijn. Bekijk hieronder enkele kaartjes en meer teksten.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:

Gefeliciteerd met je zus teksten en kaartjes

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

 • Erg leuke verjaardagswensen voor een zus

 • Veel verschillende cadeaus voor een zus

 • Diverse soorten teksten

 • Bekijk de gefeliciteerd teksten op Greetz >>

 • Direct naar de verjaardagskaarten >>
 • Gefeliciteerd met je zus kaartjes en tips!

  Gefeliciteerd met je zus

  (Bron: Greetz.nl)

  Een mooie kaart is namelijk een fantastisch cadeau om te geven. Een van de redenen dat een kaart een fantastisch cadeau is om te geven, is omwille van het feit dat je het zo persoonlijk kunt maken als je het zelf wilt. Je kunt bijvoorbeeld een leuke kaart schrijven met een leuke tekst erop: “Gefeliciteerd, zuster! Op nog veel mooie jaren.” Of een meer serieuze kaart. Bijvoorbeeld: “Gefeliciteerd met alweer een verjaardag.

  We zijn met elkaar opgegroeid en hebben lief en leed gedeeld. Op nog veel mooie jaren samen. Ik geef veel om je!” Als je zoiets schrijft geef je echt blijk van je waardering jegens haar. Misschien wil je haar ook wel ergens mee bedanken. De mogelijkheden zijn in principe eindeloos. Je kunt er zoveel kanten mee op. Het belangrijkste is dat je haar gelukkig maakt.

  Felicitatiekaart voor je zus maken?

  Om haar gelukkig te maken, moet je er natuurlijk ook voor zorgen dat de kaart ook een mooi design heeft. Misschien weet je wel haar favoriete kleur. Mocht dat het geval zijn, dan is dat natuurlijk mooi meegenomen. Maar als je haar favoriete kleur niet weet, is dat natuurlijk geen probleem. Je kunt dan ook prima zelf iets improviseren, daar is helemaal niets mis mee. Als je het maar leuk houdt. Je scoort er sowieso veel pluspunten mee.

  Zus kaart

  (Bron: www.Greetz.nl)

  Voor mijn speciale zuster

  (Bron: www.Greetz.nl)

  Zus kaartje

  (Bron: Greetz.nl)

  Gefeliciteerd met je verjaardag zus

  Meer teksten:

  Speak Your Mind

  *