Verjaardagswensen man

Ben je op zoek naar mooie verjaardagswensen voor een man? Deze teksten kan je gebruiken voor de verjaardag van een man, bijvoorbeeld voor op een kaartje of voor in een persoonlijke noot. De verjaardag van een man is een bijzondere gelegenheid die gevierd moet worden. Bekijk hieronder de leukste verjaardagswensen/teksten voor een man, daarnaast heb je de mogelijkheid om bij de specialist een leuk kaartje of cadeau te bestellen. Veel plezier met het uitzoeken!

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:

Verjaardag teksten

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

 • Meest gebruikte verjaardagswensen en teksten

 • Voorbeeldteksten en mooie kaartjes + cadeaus

 • Tips en hulp bij het schrijven van een kaartje

 • Top 10 meest gebruikte verjaardagswensen van greetz

Bekijk de meest gekozen kaartjes >>

Er zijn tevens mijlpalen die extra bijzonder zijn, wanneer een man 30 jaar, 50 jaar of 60 jaar wordt is een mooie tekst nodig. Bovenstaande teksten kan je gebruiken ter inspiratie voor op een kaartje met verjaardagswens voor een man.

Verjaardagswensen man

(Bron: Greetz.nl)

Hij zal dit zeker waarderen! Er zijn verschillende soorten verjaardagswensen voor een man, zoals grappige en teksten met humor. De verjaardagswensen die je hierboven kan bekijken zijn geschikt voor alle gelegenheden, voor elke man zit er wel een passende wens tussen.

Weet jij soms ook niet goed wat voor tekst je op een verjaardagskaartje moet schrijven? Je bent gelukkig niet de enige. Dagelijks worden er verjaardagskaartjes verstuurt met een tekst die niet origineel is. Dit is uiteraard zonde en kan eenvoudig worden opgelost door mooie verjaardagswensen te gebruiken.

De teksten voor een man zijn verjaardag kun je allemaal op deze pagina bekijken. De leukste kun je zelf gebruiken maar je kunt het natuurlijk ook iets aanpassen.

Leuke en mooie verjaardagswensen voor een man:

Liever gelukkig oud worden
dan langer jong blijven.

Hoe ouder je wordt,
hoe belangrijker het is,
dat je je niet naar je leeftijd gedraagt.

Jeugd is een geschenk van de natuur,
maar ouderdom is een kunst.

Gisteren nog een jonge roos, vandaag al een oude doos.

Proost op je leeftijd
en dat je gezond en gelukkig
blijven mag!

Wijsheid komt met de jaren,
maar van u komt al jaren wijsheid!

Ik wens je een fijne verjaardag lieve man
met bloemen en geschenken
zodat je later met plezier
hieraan terug kunt denken

De mooiste jaren van het leven beste man,
beginnen elk jaar opnieuw

Mooie jaren van geluk
Met deze hartelijke felicitatie
kan jouw verjaardag niet meer stuk!

Speciaal vandaag
voor een heel bijzonder mens
Speciaal voor jou
mijn allerbeste wens

Felicitatie kaart man

(Bron: Greetz)

Verjaardagskaart man

(Bron: Greetz)

Grappige gefeliciteerd teksten voor een man

De grappige verjaardagswensen die je hieronder kan lezen zijn geschikt voor een man met humor. Je kunt deze teksten voor mannen van elke leeftijd gebruiken, ook kan je zinnetjes met elkaar combineren. Een grappige tekst voor de verjaardag van een man heb je zo geschreven.

Vandaag ben je geen jaar ouder
maar slechts een dag
vergeleken met gisteren

Op je verjaardag rozen
Speciaal voor jou gekozen
Met lieve wensen, niet alleen voor deze dag
Maar dat het steeds zo blijven mag

De beste wens die wij je kunnen geven
Is een lang en gelukkig leven!

Een jaartje ouder…
en nog even fruitig en fris
Bewijst maar weer dat leeftijd slechts een getalletje is!

Een jaartje ouder, een jaartje wijzer.
Misschien ook een paar haren grijzer.

Lief mannetje,
Ik wil je even laten weten:
net als de verjaardagstaart,
ben jij ook om óp te eten!

Man jarig

(Bron: Greetz)

Man 50 jaar verjaardagswensen

Met heel veel bloemen,
kussen en een lach.
Wens ik jou
een prettige 50e verjaardag!

Je bent een speciaal mens
en daarom deze 50 jaar wens.
Je hebt nog zovele dromen,
dat deze nu mogen uitkomen!

Vandaag is het feest
en iedereen is blij.
Want er is er een 50
en dat ben jij!

Lees hier meer 50 jaar teksten

Verjaardag man

(Bron: Greetz.nl)

Verjaardagswensen man kaartje

Een kaartje sturen met mooie verjaardagswensen voor een man is altijd een goed idee! Je kunt dit ook op het laatste moment nog doen, wanneer je online een kaartje maakt en deze voorziet van een mooie verjaardagstekst dan kan je deze de volgende dag al laten bezorgen. Ben je een verjaardag vergeten, dan is het zelfs mogelijk om vandaag nog een kaartje te laten bezorgen.

Een kaart is als een taart,
het hoort erbij als je verjaart.
Gefeliciteerd!

Vandaag word jij verwend
omdat je jarig bent!

De warme wens op deze kaart
komt van een goede vriend.
Ik wens je een fijne dag en veel geluk
want dat heb jij verdiend!

Ik wens je vreugde, voorspoed
en een heel gelukkig leven.
En ik stuur je dat alles met deze kaart,
omdat jij vandaag verjaart.

Ik wens je een fijne dag
met bloemen en geschenken.
Zodat je later met plezier
aan deze dag terug kunt denken!

De bloemetjes op deze kaart
en de lieve wens erbij,
zijn voor iemand
met een heel groot hart
en die iemand dat ben jij.

Verjaardagswensen man vriendschap

De warmte van deze kaart
Komt van een goede vriend
Een fijne dag en veel geluk
Want jij hebt het verdiend

Hieper de piep
Zoals je ziet:
We vergeten jouw verjaardag niet
Voor onze jarige kapoen
Een mooie kaart en een dikke zoen!

Ik heb erg uitgekeken naar deze dag.
Lieverd je bent als goede wijn, ieder jaar beter.
Hartelijke gefeliciteerd met je verjaardag.

Ik ben gelukkig met jou
en jij bent de liefste echtgenoot ter wereld,
een fijne verjaardag lieve schat.

Lieve vent, ik wens je een fijne verjaardag
met heel veel liefde
en alle geluk voor het komende jaar.
Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag.

Verjaardag man tekst

Verjaardag berichten om liefde te tonen aan je man

De verjaardag van de echtgenoot is een belangrijke datum in het jaar, die moet worden gevierd met liefde, eerbetoon, verrassingen en geschenken. Of je nu dicht bij je geliefde bent of niet, een felicitatiebericht aan de echtgenoot doet het altijd goed.

In een persoonlijk geschenk, in een liefdesbrief of in een bericht op sociale netwerken, zal een boodschap waarin je jouw echtgenoot feliciteert veel succes hebben. Verander zijn dag met oprechte woorden, liefdevol en vol bewondering. Laat jouw man voelen dat hij zeer geliefd en zeer dierbaar is, en dat hij elke verjaardag nog meer redenen zal hebben om feest te vieren!

Je bent zeker uniek in deze wereld. Ik zal nooit iemand anders vinden met zoveel geweldige kwaliteiten als jij. Ik zeg dit niet alleen omdat het je verjaardag is; ik zeg het omdat het helemaal waar is! Mijn liefste, mijn echtgenoot, mijn partner, ik wens je alle geluk in het leven en, aan mijn zijde, alle prestaties die we nog zullen overwinnen! Ik hou van je. Gelukkige Verjaardag!

Mijn liefste, mijn gelukwensen voor deze dag. Nog een jaar om gezondheid, vreugde en prestaties te vieren. Een heel leven samen. Onze kinderen, die onze grootste schat zijn en het grootste bewijs van onze liefde. Vandaag voltooi je nog een jubileum, en wees er zeker van dat dit huis vol liefde en vervulling is. Voor ons mooie gezin, voor onze liefde, die met ons is opgegroeid, en steeds meer groeit. Ik hou van je.

Mijn liefste, je weet dat je een van de mensen bent die ik het meest bewonder in deze wereld. Ik bewonder je edelmoedige hart, je kameraadschap, je wijsheid, het gezin dat we samen hebben opgebouwd, je rol als vader en echtgenoot. Ik zou je dagenlang kunnen prijzen zonder aan het eind van de lijst te komen! Maar vandaag, meer dan je te bedekken met eerbetuigingen, wil ik je een gelukkige verjaardag wensen! Ik wens je nog vele jaren en dat we altijd samen mogen vieren.

Liefje, gefeliciteerd met je verjaardag. Ik wens dat vandaag en altijd, al het beste gebeurt en dat je al je dromen waarmaakt. Moge je elke dag van jouw nieuwe jaar in vrede zijn en met de aanstekelijke vreugde die jouw merk is. Wees succesvol in alles. Ik hou te veel van je en ik ben trots dat ik je mijn man mag noemen. Ik weet dat ik bij je beter ben en wil je het goede dat je mij doet met grote genegenheid terugbetalen. Een dikke zoen. De beste wensen!

Mijn leven, mijn liefde. Gelukkige verjaardag, moge God je zegenen vandaag en altijd. Jij, mijn liefste, maakt dat ik een sterke hitte in mijn borst voel als een brandende vlam. Deze sensaties waren gemakkelijk te begrijpen, want ik ben helemaal verliefd op jou. En vandaag vier je weer een levensjaar en tot mijn vreugde vier je dat naast mij. Soms denk ik zelfs dat deze liefde tussen ons tweeën al lang geleden bestond in andere levens, daarom ben je zo belangrijk voor me. Gelukkige Verjaardag!

Een man feliciteren met zijn verjaardag (gefeliciteerd met je verjaardag man tekst nodig)?

Je man is de persoon waar je het meest van houdt. Doorgaans heb je met hem namelijk veel plezier gedeeld, maar soms ook leed. In voor- en tegenspoed hebben jullie elkander met elkaar verbonden. Dat is natuurlijk een waar feest en als je man dan jarig is, wil je hem natuurlijk ook iets moois geven. Natuurlijk leven we in een maatschappij waarbij we materieel al veel verworven hebben, maar juist om die reden kan het wel een keer mooi zijn om een ander soort cadeau te geven. Zo kun je bijvoorbeeld overwegen om een leuk kaartje te sturen met een zeer lieve tekst erop die de ander zal doen smelten. Als je iets leuks voor je man doet, zal hij ook iets leuks voor jou terugdoen.

Gefeliciteerd met je verjaardag man

Gefeliciteerd met je verjaardag man

(Bron: Greetz.nl)

Het is dan natuurlijk wel van belang dat je een leuke tekst weet te schrijven op een kaartje. Een beetje originaliteit kan natuurlijk nooit kwaad, en het is dan ook leuk om daarmee te spelen. Je kunt verschillende soorten teksten op een kaartje zetten. Enerzijds bijvoorbeeld een zeer persoonlijke, dramatische tekst die jullie liefde weergeeft.

Anderzijds kan het natuurlijk ook een meer ludieke tekst zijn, waarbij je iets meer humor gebruikt. Maar je kunt ook andere zaken erop zetten. Bijvoorbeeld: “Je leuke lach maakt me altijd vrolijk. Gefeliciteerd met je verjaardag, op veel mooie jaren samen.” Of: “Het leven geeft echt een toevoeging met jou erbij. Het leven is daardoor een groot feest”. Dergelijke teksten zijn natuurlijk zeer leuk.

Gefeliciteerd met je verjaardag man

Kaartje met een tekst voor een man

Verjaardagskaart man

(Bron: Greetz.nl)

Als je dan bij die tekst ook nog eens een persoonlijk kaartje weet toe te voegen, weet je zeker dat je een ware topdag zult hebben. Je kunt bijvoorbeeld een kaartje geven met de lievelingskleuren van je man erop. Dat is natuurlijk altijd een voordeel te noemen, want wat is er nou leuker dan dat? Vrij weinig uiteraard. Op jouw verjaardag kun je dan natuurlijk ook een leuk cadeau terugverwachten! Ook niet verkeerd uiteraard.

Meer kaartjes om een man te feliciteren

Gefeliciteerd man kaart

(Bron: www.Greetz.nl)

Felicitatie man kaart

(Bron: Greetz)

Comments

 1. Verjaardagswensen.eu says

  Deze vinden wij ook mooi;

  Ik heb erg uitgekeken naar deze dag.
  Lieverd je bent als goede wijn, ieder jaar beter.
  Hartelijke gefeliciteerd met je verjaardag.

Speak Your Mind

*