Gefeliciteerd meid

Heb jij een vriendin die binnenkort jarig is en wil jij haar graag feliciteren? Stuur dan een kaartje. Een kaartje versturen is niet duur maar betekend wel veel voor de ontvanger. In een kaartje kun je alles zetten wat je wilt en de jarige job echt een fijn en onbeschrijfelijk gevoel bezorgen. Iets wat je met een materialistisch cadeau veel minder goed kunt doen. Dus, wie wil jij dit jaar verrassen? Welke leuke meid verdiend een kaartje en wat extra aandacht en positiviteit dit jaar? Heb jij een leuke vriendin die binnenkort wat te vieren heeft? Stuur haar dan een kaartje met een leuke en positieve tekst er op. Bekijk hieronder enkele leuke teksten om een meid te feliciteren (gefeliciteerd meid tips).

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:

Gefeliciteerd meid teksten

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

 • Erg leuke verjaardagswensen voor een meid

 • Veel verschillende cadeaus voor een meid

 • Diverse soorten teksten

 • Bekijk de gefeliciteerd teksten op Greetz >>

 • Direct naar de verjaardagskaarten >>
 • Gefeliciteerd meid teksten:

  Gefeliciteerd meid

  (Bron: Greetz.nl)

  1. Congrats babe
   Hi Babe, congrats met je bday meid! Weer een jaar voorbij. Wat gaat het snel. Ik ben zo blij dat we ook weer in het afgelopen jaar heel veel plezier hebben mogen maken samen. Weet je nog die ene middag na school toen we naar de stad gingen en wat er toen gebeurde…? Hihi, dat was één van de leukste momenten met jou in het afgelopen jaar. Ik hoop dat we ook dit jaar weer veel nieuwe herinneringen samen mogen maken. Nogmaals gefeliciteerd meid!
   Love you
  2. Gefeliciteerd met je verjaardag
   Hi meid!
   Gefeliciteerd met je verjaardag. Ik hoop dat jouw nieuwe levensjaar even mooi al dan niet mooier zal worden dan het afgelopen jaar. Schrijf al jouw wensen op deze kaart en gebruik het als een wensenlijst. Dan zullen we samen volgend jaar op je verjaardag eens kijken welke wensen er allemaal zijn uitgekomen. Ik hoop allemaal, want dat verdien jij. Maak er een hele mooie dag van. Heel veel liefs.
  3. Gefeliciteerd met je diploma
   Hi meid!
   Gefeliciteerd met je diploma. Ik ben zo trots op jou. Het was eventjes spannend maar je hebt er keihard voor gewerkt en je mag er nu eindelijk ook zelf de vruchten van plukken. Je gaat het nieuwe jaar in met een diploma op zak. Straks weer verder aan een nieuwe studie maar nu eerst even heerlijk relaxen. Geniet van deze tijd. Ik ben heel blij dat het je allemaal is gelukt. Hard werken heeft je zo ver gebracht. En nu hard genieten.
   Liefs.

  Gefeliciteerd meid

  Een meid feliciteren met een kaart

  Meisje feliciteren

  (Greetz.nl)

  Meer teksten en kaarten:

  Speak Your Mind

  *