Verjaardagswensen 2 jaar

De tweede verjaardag van een kind wordt vrijwel altijd groots gevierd. In de periode tussen de eerste en tweede verjaardag is de kind  alweer een stuk gegroeid en kan het alweer een stuk meer dan een jaar geleden. De verjaardagswensen 2 jaar zijn daar dan ook op afgestemd. Het sturen van een leuk kaartje naar een kind van 2 jaar met een mooie verjaardagswens of tekst is dan ook erg leuk voor de kind zelf, maar vooral voor de ouders. Bekijk hieronder erg leuke teksten en kaartjes voor deze leeftijd. 

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:

Verjaardagswensen 2 jaar

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

 • Erg leuke verjaardagswensen voor een 2 jarige

 • Veel verschillende cadeaus voor een 2 jarige

 • Diverse soorten teksten

 • Bekijk de gefeliciteerd teksten op Greetz >>

 • Direct naar de verjaardagskaarten >>
 • Niet iedereen is even goed in het bedenken van een leuke tekst voor bijvoorbeeld op een felicitatiekaartje voor een verjaardag. Een pakkende tekst opschrijven voor een kind van 2 jaar maakt het nog niets lastiger.

  Verjaardagswensen 2 jaar

  (Bron: Greetz.nl)

  Door gebruik te maken van de 2 jaar verjaardagswensen kun je eenvoudig en snel een leuke wens, tekst of spreuk gebruiken tijdens het schrijven. Originele kind teksten doen het altijd goed op een kaartje. De ouders zullen het zeker waarderen. Dit zul je dan hoogst waarschijnlijk ook merken wanneer je op de verjaardag aankomt en het kaartje geeft. De verschillende 2 jaar verjaardagswensen en teksten kun je letterlijk overnemen maar aanpassen met een persoonlijke twist is net iets leuker. Bekijk hieronder de verschillende verjaardagsteksten voor een 2 jarige.

  Verjaardagswensen 2 jaar

  Voor de tweede keer vier jij je verjaardag. Je merkt er zelf nog weinig van maar wij vinden het heel erg gezellig! Van harte gefeliciteerd.

  2 jaar alweer! De tijd gaat echt heel hard. Je groeit elke week weer sneller dan wij verwachten. Je probeert zelf als te lopen. Heel erg knap. Hartelijk gefeliciteerd lieve Mark met je 2e verjaardag. Liefs opa en oma.

  De mooiste verjaardagswensen voor de 2e verjaardag zijn natuurlijk dat jij maar een grote jongen mag worden. Maar daar hoef jij je nu nog niet druk om te maken. Geniet maar lekker van alle aandacht die je krijgt vandaag. En morgen, en overmorgen, en overmorgen…

  Teksten 2 jaar verjaardag

  Het vieren van je verjaardag is voor iedereen een feest. Jij lacht naar iedereen en dat vinden wij maar o zo fijn. Proficiat kleine meid!

  Lang zal je leven, lang zal je leven in de gloria! Vandaag ben jij alweer 2 jaar oud geworden. Het moment van de geboorte kan ik mij nog goed herinneren. Zo lief en klein. Nu ben jij alweer een groot kind geworden.

  Hieper de piep, HOERAAAAA! Wij zullen voor jou twee kaartjes uitblazen vandaag. De kindertaart is mooi blauw met een stoere auto erop. Je 2e verjaardag vieren wij met al je familie en toekomstige vriendjes. Hier de piep, HOERAAAA! voor Sophie.

  Verjaardagswensen 2 jaar jongen

  Gefeliciteerd kleine jongen! Vandaag vier jij je tweede verjaardag en krijg jij van opa en oma je verjaardagswens. Wij hopen dat jij een gezonde en grote jongen mag worden. In deze doos zit een mooi cadeau. Pak het maar snel uit. Liefs van opa en oma.

  Dit is verjaardag nummer 2. Hartelijk gefeliciteerd jongen. Volgend jaar kun jij nog meer dan je nu al kan, in het cadeau zit een mooie raceauto. Hiermee kun jij binnenkort al fijn spelen. Geniet er maar lekker van. Dikke kus van je oom en tante.

  Hartelijk gefeliciteerd Flip met je 2e verjaardag. De verjaardagswensen kun je nu nog niet lezen maar wij geven ze je toch. Wordt maar snel een grote jongen, des te eerder kun je met opa en oma op de fiets een lekker ijsje gaan eten. Wij houden van je. Dikke kus van opa en oma.

  Verjaardagswensen 2 jaar meisje

  Deze grote meid is vandaag alweer 2 jaar geworden. De tijd gaat nog sneller dan wij hadden gedacht. Voordat wij het weten kun je al door de tuin rennen. Voor nu hartelijk gefeliciteerd en wij zien elkaar vanavond. Dan gaan we eventjes lekker knuffelen. Kus [namen]

  Onze lieve Rachel is vandaag alweer 2 jaar geworden. Gefeliciteerd met je verjaardag. Je kunt deze kaart nog niet leven, toch gelden de verjaardagswensen volledig voor jou:
  – Blijf lekker zo doorgroeien
  – Blijf gezond
  – Zorg voor een goede nachtrust voor papa en mamma.

  Ik kan mij jouw eerste verjaardag nog goed herinneren. Nu vieren wij alweer verjaardag nummer twee. Van harte gefeliciteerd lieve meid. Voor een meisje als jij krijg jij de allermooiste verjaardagswens, namelijk dat je maar een gezonde en grote meid mag worden. Papa en mama houden ontzettend veel van je. Kusjes en vele knuffels.

  Verjaardag 2 jaar

  Heb je een vraag, opmerking of wil je een correctie doorgeven? Laat dit dan hieronder weten. Nuttig artikel? Wij stellen delen op prijs, zo kunnen we het artikel nog beter en uitgebreider gaan maken. Heb je zelf mooie 2 jaar verjaardagswens gevonden of bedacht? Vul deze dan hieronder in.

  Speak Your Mind

  *