Verjaardagswensen 30 jaar

30 jaar is voor velen een volgende stap in het leven. Vaak gaat er het idee rond dat je als 20-er nog alles mag maar dat het bij je 30e toch echt over is. Vanaf dan moet je het leven serieus aanpakken en je wellicht gaan settelen. Toch is niet iedereen het hiermee eens! De 30 jaar verjaardagswensen kun je voor elke gelegenheid gebruiken.

Bekijk de VERJAARDAGSKAARTJES op Greetz

 

De meeste verjaardagswensen en verjaardagsfeestjes bij een 30e leggen dan ook vaak de nadruk op de overgang van 20 naar 30. Ben je op zoek naar leuke verjaardagsteksten voor deze gebeurtenis dan ben je hier op het juiste adres.

 

30 jaar verjaardagswensen

(Bron: Greetz.nl)

 

Ken jij iemand die binnenkort dertig jaar wordt? Stuur hem of haar dan een kaartje met een mooie verjaardagswens. De dertig jaar verjaardagswensen die je hierboven kunt bekijken kunnen je helpen tijdens het schrijven van een verjaardagskaartje.
Doe je inspiratie op met deze leuke teksten en spreuken voor een 30e verjaardag. Je zult merken dat je met een kaartje met één van deze 30 jaar verjaardagswensen meer zult opvallen dan andere jaren. De standaard teksten ‘gefeliciteerd met je verjaardag’ kennen we allemaal al…

Hierboven kun je verschillende teksten en gedichten bekijken die je kunt gebruiken tijdens het schrijven van verjaardagskaartjes. Het is erg handig om ze eens door te spitten. Je doet er altijd inspiratie uit waardoor je in een mum van tijd een verjaardagskaartje hebt geschreven meteen unieke en persoonlijke 30 jaar verjaardagswens.

Je kunt de voorbeeld teksten niet alleen gebruiken voor de verjaardag van een 30 jarige, je kunt de tekst ook iets aanpassen zodat je het ook kunt gebruiken voor:

  • 31 jaar
  • 32 jaar
  • 33 jaar
  • 34 jaar
  • 35 jaar
  • Etc

Grappige verjaardagswensen 30 jaar

Verjaardagen zijn net als pilsjes.
Je geniet er meer van
als je niet telt hoeveel je er hebt gehad

Dertig mooie jaren van geluk
Met deze hartelijke felicitatie
kan jouw verjaardag niet meer stuk!
Gefeliciteerd!

Laat je maar eens goed verwennen
dat heb je wel verdiend,
hartelijk gefeliciteerd!
geen gezeur of gemaar,
je bent nu gewoon dertig jaar

Verjaardagswensen 30 jaar voor een kaartje

Dertig maakt je buurt weer prettig

Nog geen grijs haar, maar al wel dertig jaar

Zet de botox maar vast klaar, want … wordt is nog geen 50 jaar, maar heeft al wel grijs haar

Je bent nu ouder dan je ooit bent geweest

Ja ja je kunt het niet zien, maar ‘Bep’ wordt 3 x 10

 

Laatste update: 18 augustus 2017
Verjaardagswensen 30 jaar
4.3 sterren | 26 stemmen
%d bloggers liken dit: