Verjaardagswensen 3 jaar

Het vieren van de 3e verjaardag van een kind is altijd één groot feest. De verjaardagswensen voor kinderen zijn vaak anders dan voor volwassenen. Indien je niet vaak een verjaardagskaart verstuurt naar een kind kan het erg handig zijn om even te bekijken wat voor wensen, teksten of gedichten er het meest worden gebruikt. De verjaardagswensen bij 3 jaar verschillen weer iets van elkaar ten opzichte van andere jaren. Het kind kan ook weer meer, dat wordt meestal ook gebruikt tijdens het feliciteren met de verjaardag. Bekijk op deze pagina de mooiste verjaardagswensen om een kind te feliciteren met zijn of haar derde verjaardag.

Verjaardagswensen Greetz

 • Heel veel leuke verjaardagsteksten te bekijken

 • Voorbeeldteksten en mooie kaartjes + cadeaus

 • Bekijk de leeftijdskaarten met teksten hieronder

 • Bekijk de VERJAARDAGSWENSEN 3 jaar op Greetz >>

 • Bekijk de meest gebruikte verjaardagswensen van Greetz >>

 • Het versturen van verjaardagskaarten is voor velen geen dagelijkse bezigheid. De meeste daarvan zijn ook nog eens voor volwassenen. Wanneer er een kind 3 jaar is geworden kun je vaak geen kaartje versturen met enkel ‘gefeliciteerd met je verjaardag’ als tekst. Kinderen van 3 jaar kunnen nog niet lezen, maar de ouders uiteraard wel. Het is dan ook erg leuk om een tekst te gebruiken die past bij het kind of die persoonlijk is geschreven.

   

  Verjaardagswensen 3 jaar

  (Bron: Greetz.nl)

   

  Je kunt daarvoor ook voorbeeld teksten gebruiken. De verjaardagswensen 3 jaar zijn daarop aangepast. Je kunt ze eenvoudig overnemen terwijl je een kaartje aan het schrijven bent maar personaliseren van een voorbeeld tekst maakt het net iets leuker om te ontvangen.
  De verjaardagswensen 3 jaar kun je ook verwerken in een eigen gedicht, spreuk of een langere tekst. Er zijn tal van mogelijkheden te bedenken waarbij een opzetje handig is om op door te schrijven. Wist je trouwens dat je online erg eenvoudig en snel kaartjes kunt versturen? Er zijn zelfs bedrijven waar het dezelfde dag nog wordt bezorgd!

   

  Verjaardagswensen 3 jaar

  Van harte gefeliciteerd met je 3e verjaardag. Dit kleine fietsje kun jij al goed gebruiken! Je leert elke dag weer een beetje meer.

   

  Wat is er nu leuker dan je verjaardag vieren samen met je vriendjes van de BSO? Gefeliciteerd met je verjaardag. Wij komen vanmiddag allemaal langs en gaan dan lekker samen spelen.

   

  De verjaardagswensen voor een drie jarige zijn er mooi en simpel: Gefeliciteerd met je verjaardag, groei maar mooi door en blijf gezond.

  Teksten 3 jaar

  Hieper de piep, deze jongen is vandaag alweer 3 jaar geworden.
  Reden voor een mooi kinderfeestje.
  Al je vriendjes van de opvang komen vanmiddag lekker spelen.
  Ik hoorde zelfs frietjes eten? Gefeliciteerd kleine man.

   

  Wanneer iemand jarig is, dan hang je slingers op en zing je een liedje.
  Lang zal je leven, lang zal je leven, Hoera, Hoera, Hoera.
  Dit jaar 3 keer hoera voor deze jarige meid.

   
  Zo stoer en zo groot geworden. Je derde verjaardag is een feit. Elke keer als ik je zie ben je alweer iets veranderd. Gefeliciteerd met je 3e verjaardag. Een lief kaartje om je dat eventjes te zeggen. Opa en oma komen einde van de middag langs om je te zoenen.

  Verjaardagswensen 3 jaar jongen

  Deze jongen is vandaag alweer 3 jaar oud geworden. Voor je oom en tante niet te geloven hoe snel de tijd alweer gaat. Van harte gefeliciteerd. Onze verjaardagswens is dat je maar een grote en gezonde jongen mag worden. Met later een heel lief vriendinnetje. Net als je grote oom nu ook heeft.

   

  Wat kun je zo’n mooie jongen als jij nou wensen voor zijn verjaardag? Naast veel geluk en gezondheid natuurlijk de mooiste cadeautjes. Dit keer ben je alweer 3 jaar, dat betekend natuurlijk een prachtig cadeau! Pak het maar snel uit en veel speelplezier. Dikke kus [namen]

  Verjaardagswensen 3 jaar meisje

  Jeetje wat groeit deze meid toch snel. Het is niet te geloven wat er allemaal veranderd aan je gezicht.
  Je loopt zelfs al sneller dan opa. Gefeliciteerd met je verjaardag.

   

  Voor een meisje van 3 jaar zijn er vele verjaardagswensen. De mooiste zijn toch wel een goede gezondheid. Uiteraard horen bij je verjaardag ook kado’s. Daaraan hebben [namen] ook gedacht. Deze grote doos is helemaal voor jou. Kusjes van [namen]

   

  Laatste update: 22 februari 2018
  Verjaardagswensen 3 jaar
  4.2 sterren | 45 stemmen
  %d bloggers liken dit: