Verjaardagswensen 3 jaar

Het vieren van de 3e verjaardag van een kind is altijd één groot feest. De verjaardagswensen voor kinderen zijn vaak anders dan voor volwassenen. Indien je niet vaak een verjaardagskaart verstuurt naar een kind kan het erg handig zijn om even te bekijken wat voor wensen, teksten of gedichten er het meest worden gebruikt. De verjaardagswensen bij 3 jaar verschillen weer iets van elkaar ten opzichte van andere jaren. Het kind kan ook weer meer, dat wordt meestal ook gebruikt tijdens het feliciteren met de verjaardag. Bekijk op deze pagina de mooiste verjaardagswensen om een kind te feliciteren met zijn of haar derde verjaardag. Veel plezier met het uitzoeken van een mooie tekst en eventueel kaartje.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:

Verjaardagswensen 3 jaar

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

 • Erg leuke verjaardagswensen voor een 3 jarige

 • Veel verschillende cadeaus voor een 3 jarige

 • Diverse soorten teksten

 • Bekijk de gefeliciteerd teksten op Greetz >>

 • Direct naar de verjaardagskaarten >>
 • Het versturen van verjaardagskaarten is voor velen geen dagelijkse bezigheid. De meeste daarvan zijn ook nog eens voor volwassenen. Wanneer er een kind 3 jaar is geworden kun je vaak geen kaartje versturen met enkel ‘gefeliciteerd met je verjaardag’ als tekst. Kinderen van 3 jaar kunnen nog niet lezen, maar de ouders uiteraard wel. Het is dan ook erg leuk om een tekst te gebruiken die past bij het kind of die persoonlijk is geschreven.

  Verjaardagswensen 3 jaar

  (Bron: Greetz.nl)

  Je kunt daarvoor ook voorbeeld teksten gebruiken. De verjaardagswensen 3 jaar zijn daarop aangepast. Je kunt ze eenvoudig overnemen terwijl je een kaartje aan het schrijven bent maar personaliseren van een voorbeeld tekst maakt het net iets leuker om te ontvangen.

  De verjaardagswensen 3 jaar kun je ook verwerken in een eigen gedicht, spreuk of een langere tekst. Er zijn tal van mogelijkheden te bedenken waarbij een opzetje handig is om op door te schrijven. Wist je trouwens dat je online erg eenvoudig en snel kaartjes kunt versturen? Er zijn zelfs bedrijven waar het dezelfde dag nog wordt bezorgd!

  Verjaardagswensen 3 jaar

  Van harte gefeliciteerd met je 3e verjaardag. Dit kleine fietsje kun jij al goed gebruiken! Je leert elke dag weer een beetje meer.

  Wat is er nu leuker dan je verjaardag vieren samen met je vriendjes van de BSO? Gefeliciteerd met je verjaardag. Wij komen vanmiddag allemaal langs en gaan dan lekker samen spelen.

  De verjaardagswensen voor een drie jarige zijn er mooi en simpel: Gefeliciteerd met je verjaardag, groei maar mooi door en blijf gezond.

  Gefeliciteerd 3 jaar

  (Bron: Greetz.nl)

  Teksten 3 jaar verjaardag

  Hieper de piep, deze jongen is vandaag alweer 3 jaar geworden.
  Reden voor een mooi kinderfeestje.
  Al je vriendjes van de opvang komen vanmiddag lekker spelen.
  Ik hoorde zelfs frietjes eten? Gefeliciteerd kleine man.

  Wanneer iemand jarig is, dan hang je slingers op en zing je een liedje.
  Lang zal je leven, lang zal je leven, Hoera, Hoera, Hoera.
  Dit jaar 3 keer hoera voor deze jarige meid.

  Zo stoer en zo groot geworden. Je derde verjaardag is een feit. Elke keer als ik je zie ben je alweer iets veranderd. Gefeliciteerd met je 3e verjaardag. Een lief kaartje om je dat eventjes te zeggen. Opa en oma komen einde van de middag langs om je te zoenen.

  Verjaardagswensen 3 jaar jongen

  Deze jongen is vandaag alweer 3 jaar oud geworden. Voor je oom en tante niet te geloven hoe snel de tijd alweer gaat. Van harte gefeliciteerd. Onze verjaardagswens is dat je maar een grote en gezonde jongen mag worden. Met later een heel lief vriendinnetje. Net als je grote oom nu ook heeft.

  Wat kun je zo’n mooie jongen als jij nou wensen voor zijn verjaardag? Naast veel geluk en gezondheid natuurlijk de mooiste cadeautjes. Dit keer ben je alweer 3 jaar, dat betekend natuurlijk een prachtig cadeau! Pak het maar snel uit en veel speelplezier. Dikke kus [namen]

  Verjaardagswensen 3 jaar meisje

  Jeetje wat groeit deze meid toch snel. Het is niet te geloven wat er allemaal veranderd aan je gezicht.
  Je loopt zelfs al sneller dan opa. Gefeliciteerd met je verjaardag.

  Voor een meisje van 3 jaar zijn er vele verjaardagswensen. De mooiste zijn toch wel een goede gezondheid. Uiteraard horen bij je verjaardag ook kado’s. Daaraan hebben [namen] ook gedacht. Deze grote doos is helemaal voor jou. Kusjes van [namen]

  Gefeliciteerd 3 jaar!

  Het worden van 3 jaar is voor een kind een echte mijlpaal. Maar dit is in principe het geval bij elke verjaring van een kind. De reden hiervoor is dat er in het leven van een kind in korte tijd zeer veel verandert. Een kind groeit namelijk snel op en elke leeftijd is weer een nieuw avontuur. Dat is natuurlijk anders naarmate mensen ouder worden. Als je volwassen bent, is er doorgaans weinig verandering in het bestaan van de mens. Maar bij kinderen is dit anders, en daarom is het leuk om iemand die 3 jaar is geworden een kaartje te sturen met een leuke tekst erop. Dit kun je bijvoorbeeld geven naast een cadeau geven. Misschien heeft het kind er nu nog niet zoveel aan, maar het zal uiteindelijk wel waarde hebben naarmate hij of zij ouder wordt.

  Verjaardag 3 jaar

  • Tekst verjaardag kind 3 jaar

  Veel mensen vragen zich af wat nou een goede tekst is voor iemand die 3 jaar is geworden. Het is belangrijk dat het een tekst is die zeer makkelijk is om te begrijpen. Op die manier kan één van de ouders de tekst voorlezen en het begrijpelijk maken voor het kind. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de tekst zo kort mogelijk is. Eenvoudige woorden moeten hoogtij vieren. Een voorbeeld is: “Drie jaar! Bijna naar school!” Of: “Nog even en je kunt lezen! Gefeliciteerd met je verjaardag!” Hou het dus zo simpel en eenvoudig mogelijk.

  • Persoonlijke tekst verjaardag kind 3 jaar

  Met een dergelijke persoonlijke tekst heb je een voordeel op andere mensen. Een kind krijgt namelijk veel cadeau’s en die zijn er tegenwoordig in overvloed. Maar het is dus niet enkel noodzakelijk om veel cadeaus te krijgen. Het is ook belangrijk dat een kind er bewust van is dat je hem of haar waardeert. Daarom is een leuke tekst met een leuke kaart ook zo’n goed idee. Daarmee kun je echt een kind blij maken en wat is er nu belangrijker dan dat?

  Heb je een vraag, opmerking of wil je een correctie doorgeven? Laat dit dan hieronder weten. Nuttig artikel? Wij stellen delen op prijs, zo kunnen we het artikel nog beter en uitgebreider gaan maken.

  Heb je zelf mooie 3 jaar verjaardagswens gevonden of bedacht? Vul deze dan hieronder in.

  Comments

  1. Modertor 1 says

   Deze vinden we ook mooi:

   Deze jongen is vandaag alweer 3 jaar oud geworden. Voor je oom en tante niet te geloven hoe snel de tijd alweer gaat. Van harte gefeliciteerd. Onze verjaardagswens is dat je maar een grote en gezonde jongen mag worden. Met later een heel lief vriendinnetje. Net als je grote oom nu ook heeft.

  Speak Your Mind

  *