Gefeliciteerd schoonmoeder

Vaak is het een stereotype beeld dat je een slechte band hebt met je schoonmoeder. Dit kan wel het geval zijn, want soms vinden schoonmoeders het lastig om ermee om te gaan. Maar je kunt natuurlijk punten scoren bij je schoonmoeder door met een leuk cadeau op de proppen te komen. Hiermee word je misschien wel voorgetrokken en word je extra verwend in de komende periode. Dat is natuurlijk leuk. Bovendien kun je daardoor laten zien dat je haar waardeert. Natuurlijk kun je dan met een echt standaardcadeau komen, maar het kan soms ook verstandig zijn om met een echt uniek cadeau te komen. Persoonlijkheid staat centraal dan. Emotionele cadeaus hebben over het algemeen namelijk meer waarder dan niet-emotionele cadeaus. Het prijskaartje dat er aanhangt is niet altijd zo relevant. Bekijk hieronder meer over het feliciteren van je schoonmoeder.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:

Gefeliciteerd schoonmoeder teksten en kaartjes

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

 • Erg leuke verjaardagswensen voor een schoonmoeder

 • Veel verschillende cadeaus voor een schoonmoeder

 • Diverse soorten teksten

 • Bekijk de gefeliciteerd teksten op Greetz >>

 • Direct naar de verjaardagskaarten >>
 • Gefeliciteerd schoonmoeder! Felicitatie teksten voor haar

  Gefeliciteerd schoonmoeder

  (Bron: Greetz.nl)

  Veel mensen vragen zich echter af wat nou een leuke tekst voor verjaardag van een schoonmoeder is? Dat is natuurlijk lastig en dat is heel begrijpelijk. Omdat het je schoonmoeder is, is het van belang dat je het leuk en luchtig houdt. Dat kunnen ze natuurlijk waarderen. En complimentjes aan de teksten toevoegen is natuurlijk nooit verkeerd. Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden, en er zijn ook meerdere manieren waarop je een kaartje met leuke tekst kunt maken.

  Een goede tekst kan bijvoorbeeld zijn: “Gefeliciteerd met je verjaardag. Bedankt voor alles wat je voor ons hebt gedaan.” Of: “Gefeliciteerd met je verjaardag. Op nog vele gezonde jaren, topper!”. Op die manier weet je zeker dat ze het zal waarderen. Wie houdt er immers niet van om waardering te krijgen?

  Verjaardagswensen schoonmoeder

  (Bron: Greetz.nl)

  Verjaardagswens schoonmoeder op een kaartje

  Het is dan ook van belang dat de tekst zo persoonlijk is, en het kaartje dat je er bijvoegt ook een persoonlijke connotatie krijgt. Op die manier weet je zeker dat het allemaal top geregeld is en dat is natuurlijk een groot voordeel te noemen. Denk er wel om dat een kaartje ook lang kan meegaan. Iemand hecht er namelijk vaak waarde aan. Het is daarom beter dan een materieel, duur cadeau en dat tegen een scherpe prijs. Wat is er nou mooier dan dat?

  Verjaardagstekst voor een schoonmoeder

  Meer teksten voor een:

  Speak Your Mind

  *