Gefeliciteerd voetbal

Wanneer iemand iets heeft bereikt in het leven, is het doorgaans leuk als degene daarvoor gefeliciteerd wordt. Dit is zo met verjaardagen en dergelijke, maar ook met andere kwesties. Als iemand bijvoorbeeld iets bereikt heeft met voetbal, past daar een leuke felicitatie bij. Het kan namelijk zijn dat iemand bijvoorbeeld topscoorder van het team is geworden. Dat is natuurlijk zeer bijzonder, maar ook wanneer deze bijvoorbeeld naar een andere club gaat kan het leuk zijn om hem of haar te feliciteren.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:

Gefeliciteerd voetbal teksten

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

 • Erg leuke verjaardagswensen en kaartjes voor een kampioenschap en/of jarige

 • Veel verschillende cadeaus voor voor een jarige of kampioen

 • Diverse soorten teksten

 • Bekijk de gefeliciteerd teksten op Greetz >>

 • Direct naar de verjaardagskaarten >>
 • Veel mensen feliciteren ook iemand wanneer deze kampioen is geworden met zijn team. Dat is natuurlijk ook een heuse prestatie waarbij wel een felicitatie bij hoort. Natuurlijk kun je de persoon dan alleen een cadeau geven, maar een leuke felicitatie op een tekst is natuurlijk ook een mooi toevoeging. Bekijk hieronder meer over “gefeliciteerd voetbal” tips.

  Gefeliciteerd voetbal tips en kaartjes:

  Gefeliciteerd voetbal

  (Greetz.nl)

  Wat voor teksten je op een kaartje kunt zetten, om iemand te feliciteren met voetbal, kan natuurlijk zeer uiteenlopen. Het heeft natuurlijk ook te maken met wat voor type persoon je bent en wat voor type persoon degene is waar je het kaartje aan stuurt. Enerzijds kun je bijvoorbeeld met een ludieke felicitatie komen.

  “Gefeliciteerd met het kampioenschap. Hopen dat jullie nu eindelijk tegen mensen kunnen spelen van hetzelfde niveau!” of “Gefeliciteerd met het zijn van topscoorder. Al was dat natuurlijk niet zo moeilijk met al die slechte keepers”. In principe zijn de mogelijkheden eindeloos. Je kunt natuurlijk ook gewoon een serieuze tekst doen, of een meer emotionele tekst.

  Misschien heeft die persoon het wel heel zwaar gehad, dan kun je hem of haar ook een hart onder de riem steken met een leuke kaart met felicitatie tekst.

  Felicitatie voetbal kaart

  (Greetz.nl)

  Voordeel van een kaartje geven bij voetbal

  Het voordeel van een uniek kaartje geven met een unieke tekst, is dat het heel persoonlijk overkomt. Het is namelijk vaak zo dat veel felicitaties zeer standaard zijn. Maar met een leuk kaartje kun je extra schwung aan een felicitatie geven en dat is natuurlijk een groot voordeel te noemen. Je kunt zelf bepalen wat er op het kaartje staat en ook de kleur en dergelijke kiezen. Persoonlijker dan dat wordt het niet!

  Ik hou van voetbal kaart

  (Bron: www.Greetz.nl)

  Gefeliciteerd voetbal plaatje

  Meer teksten:

  Heb je een mooie tekst, tips of cadeautje gevonden die je wilt toevoegen aan deze pagina? Reageer dan hieronder. Correcties, vragen en opmerkingen kunnen per e-mail verzonden worden naar voetbal@verjaardagswensen.eu.

  Speak Your Mind

  *