Verjaardagswensen 16 Jaar Sweet Sixteen

De 16e verjaardag is in de Verenigde Staten een echte ‘happening’. Vaak gaat dit gepaard met een grandioos feest dat door iedereen uitbundig gevierd wordt. De 16 jaar verjaardagswensen en een Sweet sixteen horen daar helemaal bij. Bekijk hieronder enkele mooie teksten/wensen die te maken hebben met deze leeftijd en kan je een bijzonder kaartje of cadeau kopen bij de specialist.

Maak hieronder je keuze en bekijk de 16 jaar teksten:

Verjaardagswensen 16 jaar

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

 • Erg leuke verjaardagswensen voor een 16 jarige

 • Veel verschillende cadeaus voor een 16 jarige

 • Diverse soorten teksten

 • Bekijk de gefeliciteerd teksten op Greetz >>

 • Direct naar de verjaardagskaarten >>
 • Het bereiken van de 16-jarige leeftijd was voorheen niet echt een speciale gebeurtenis in België en Nederland maar sinds de laatste jaren is er een hype overgekomen uit de Verenigde Staten;

  16 jaar verjaardagswensen

  (Bron: Greetz.nl)

  Ken jij iemand die binnenkort 16 jaar wordt? Een kaartje sturen met een verjaardagswens is een logische stap. Er worden steeds minder kaartjes per post verzonden, des te leuker is het om dan juist een verjaardagskaartje te maken met een echte sweet 16 verjaardagswens. Via de bovenstaande link kun je de mooiste en meest gekozen 16 jaar verjaardagswensen bekijken. Je kunt ze kopiëren of aanpassen met een persoonlijke boodschap.

  Sweet Sixteen party!

  Bij een Sweet Sixteen party is er vaak een thema van het feest (bijvoorbeeld een gala, casual, gemaskerd bal etc.) waarbij de jarige (vaak de dochter) een auto krijgt van haar vader. In de Verenigde Staten kun je namelijk onder supervisie van een volwassene autorijden en dat is natuurlijk geweldig!

  Verjaardagswensen 16 jaar

  Today it is your Birthday
  You’re turning Sweet 16
  A long anticipated Birthday
  That once was just a Dream
  On your Sixteenth Birthday
  My Birthday wish for you
  Is that all your wildest hopes and dreams
  Someday will come true.

  Lips like strawberry wine
  Skin like peaches and cream
  You’re sixteen
  Just like a dream
  You’re beautiful
  Like a queen

  To my little darling, May your big day be bright & magical. Hope your Sweet Sixteen is as enchanting as you.

  From the maturity you show, to the good things you do, there’s just so much that’s great about you! May your special day be filled with granted wishes and fulfilled dreams, have a Happy Sweet Sixteen!

  Sixteen candles on your cake, one for ever wish you’ll make. It’s your birthday, and you’re the star, for Sweet Sixteen is what you are! Happy Birthday, princess!

  Happy Birthday, eindelijk 16! Je bent geen kind meer, hebben een prachtige dag met vrienden en in de toekomst alleen de beste!

  Gelukkige 16de verjaardag, de tijd vliegt zo snel, de smaak van het leven en de viering mooi!

  Happy Birthday, Sweet 16! Kom feest en vieren met je vrienden, voor de toekomst, wij wensen u gezondheid, succes en plezier!

  Sweet Sixteen
  Time to Party like a Queen!

  meisje van 16
  je hebt een hartje van goud
  zorg dat je die behoud

  Verjaardag 16 jaar (1)

  Heb je een vraag, opmerking of wil je een correctie doorgeven? Laat dit dan hieronder weten. Nuttig artikel? Wij stellen delen op prijs, zo kunnen we het artikel nog beter en uitgebreider gaan maken. Heb je zelf mooie sweet sixteen verjaardagswensen gevonden of bedacht? Vul deze dan hieronder in.

  Speak Your Mind

  *