Verjaardagswensen 16 Jaar Sweet Sixteen

De 16e verjaardag is in de Verenigde Staten een echte ‘happening’. Vaak gaat dit gepaard met een grandioos feest dat door iedereen uitbundig gevierd wordt. De 16 jaar verjaardagswensen en een Sweet sixteen horen daar helemaal bij.

Bekijk de VERJAARDAGSKAARTJES op Greetz

 

Het bereiken van de 16-jarige leeftijd was voorheen niet echt een speciale gebeurtenis in België en Nederland maar sinds de laatste jaren is er een hype overgekomen uit de Verenigde Staten;

16 jaar verjaardagswensen

(Bron: Greetz.nl)

 

Ken jij iemand die binnenkort 16 jaar wordt? Een kaartje sturen met een verjaardagswens is een logische stap. Er worden steeds minder kaartjes per post verzonden, des te leuker is het om dan juist een verjaardagskaartje te maken met een echte sweet 16 verjaardagswens. Via de bovenstaande link kun je de mooiste en meest gekozen 16 jaar verjaardagswensen bekijken. Je kunt ze kopiëren of aanpassen met een persoonlijke boodschap.

Sweet Sixteen party!
Bij een Sweet Sixteen party is er vaak een thema van het feest (bijvoorbeeld een gala, casual, gemaskerd bal etc.) waarbij de jarige (vaak de dochter) een auto krijgt van haar vader. In de Verenigde Staten kun je namelijk onder supervisie van een volwassene autorijden en dat is natuurlijk geweldig!

Verjaardagswensen 16 jaar

Today it is your Birthday
You’re turning Sweet 16
A long anticipated Birthday
That once was just a Dream
On your Sixteenth Birthday
My Birthday wish for you
Is that all your wildest hopes and dreams
Someday will come true.

Lips like strawberry wine
Skin like peaches and cream
You’re sixteen
Just like a dream
You’re beautiful
Like a queen
To my little darling, May your big day be bright & magical. Hope your Sweet Sixteen is as enchanting as you.

From the maturity you show, to the good things you do, there’s just so much that’s great about you! May your special day be filled with granted wishes and fulfilled dreams, have a Happy Sweet Sixteen!

Sixteen candles on your cake, one for ever wish you’ll make. It’s your birthday, and you’re the star, for Sweet Sixteen is what you are! Happy Birthday, princess!

Happy Birthday, eindelijk 16! Je bent geen kind meer, hebben een prachtige dag met vrienden en in de toekomst alleen de beste!

Gelukkige 16de verjaardag, de tijd vliegt zo snel, de smaak van het leven en de viering mooi!

Happy Birthday, Sweet 16! Kom feest en vieren met je vrienden, voor de toekomst, wij wensen u gezondheid, succes en plezier!

Sweet Sixteen
Time to Party like a Queen!

meisje van 16
je hebt een hartje van goud
zorg dat je die behoud

Laatste update: 18 augustus 2017
Verjaardagswensen 16 Jaar Sweet Sixteen
3.9 sterren | 29 stemmen
%d bloggers liken dit: