Gefeliciteerd proost

Jarig zijn is voor veel mensen een waar feest. Het maakt niet uit hoe oud je wordt, als iemand jarig is, dan vinden mensen dat doorgaans altijd leuk. Het betekent immers dat je weer een jaar verder bent op deze aarde en dat je nog veel mooie jaren te gaan hebt! Dat is natuurlijk leuk om te vieren met je naasten en familie. En als jij iemand kent die jarig is geweest, dan is het natuurlijk altijd leuk om degene een leuke kaart te sturen. Dat is natuurlijk hartstikke leuk in deze tijd die steeds onpersoonlijker wordt. In deze tijd past wel een leuk persoonlijk cadeau, waar een mens echt iets aan heeft. Een dergelijk cadeau heeft namelijk veel emotionele waarde en dat is natuurlijk altijd een voordeel te noemen. Gefeliciteerd proost!

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:

Felicitatie / gefeliciteerd proost teksten

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

 • Erg leuke verjaardagswensen om te proosten

 • Veel verschillende cadeaus om te proosten

 • Diverse soorten teksten

 • Bekijk de gefeliciteerd teksten op Greetz >>

 • Direct naar de verjaardagskaarten >>
 • Gefeliciteerd proost!

  Gefeliciteerd proost

  (Bron: Greetz.nl)

  Veel mensen vragen zich af wat een leuke tekst is op een verjaardag. Vaak is dat natuurlijk ook lastig, want veel kaartjes hebben een standaard tekst. Het nadeel van die standaardteksten is doorgaans echter dat ze weinig spectaculair zijn en dat is natuurlijk jammer. In deze tijd wil je namelijk wel een beetje origineel uit de hoek komen. Een tekst als: “Gefeliciteerd. Nog een jaar verder!” kan een leuke tekst zijn.

  Maar ook bijvoorbeeld. “Gefeliciteerd op nog vele gezonde tijden. Proost!”. Als je hier een leuk kaartje aan toevoegt heb je natuurlijk een toptijd voor de boeg, en wat is er nu mooier dan dat?

  Het leuke aan een kaartje is dat het zeer persoonlijk is. Dit zorgt ervoor dat er een combinatie van persoonlijkheid en liefde in het kaartje zit dat je aan iemand geeft. Wat is er nou leuker dan dat? Het is de ideale manier om iemand te feliciteren en dat is natuurlijk een groot voordeel te noemen.

  Het is namelijk niet afgezaagd en de kaart wordt doorgaans langer gehouden dan andere soorten cadeaus. Een kaart kan namelijk ergens worden neergezet en blijft op die manier tastbaar. Dat is natuurlijk een groot voordeel te noemen.

  Gefeliciteerd proost

  Enkele leuke kaartjes om te proosten

  Proost op je verjaardag

  (Greetz.nl)

  Proost papa

  (Bron: Greetz.nl)

  Gelukkig nieuwjaar

  (www.Greetz.nl)

  Meer teksten:

  Speak Your Mind

  *