Gefeliciteerd in het Fries

De Friese bevolking is een prachtige bevolking. Ze staan bekend om hun eigenzinnigheid en de nuchtere kijk op zaken. Als je iemand kent die Fries is, heb je dan ook geluk want over het algemeen zijn het zeer goede mensen. Als je bijvoorbeeld een Friese vriend of vriendin hebt die jarig is geweest, dan is dat natuurlijk een groot voordeel te noemen. Het is altijd leuk wanneer iemand ouder wordt, en het is dan ook belangrijk dat je hem of haar een goed cadeau weet te geven. Daarmee kun je blijk geven van je waardering voor die persoon.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:

Gefeliciteerd in het Fries kaartjes

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

 • Erg leuke verjaardagswensen en kaartjes

 • Veel verschillende cadeaus

 • Diverse soorten teksten

 • Bekijk de gefeliciteerd teksten op Greetz >>

 • Direct naar de verjaardagskaarten >>
 • Maar ook als die persoon een andere prestatie heeft gedaan. Misschien heeft hij of zij bijvoorbeeld zijn rijbewijs gehaald of iets dergelijks. Het kan natuurlijk ook zijn dat iemand is geslaagd. Wat het ook is: een leuk een persoonlijk kaartje geven, zorgt altijd voor een glans. Lees hieronder meer over gefeliciteerd in het Fries teksten voor op een kaartje.

  Gefeliciteerd in het Fries

  Gefeliciteerd tekst

  Gefeliciteerd in het Fries

  (Bron: Greetz.nl)

  Maar wat zet je nou precies op een kaartje voor iemand in het Fries. Je kunt natuurlijk verschillende soorten teksten op een kaartje zetten. Dit is ook een beetje afhankelijk van de gelegenheid. Als iemand bijvoorbeeld jarig is geweest, kun je er iets opzetten in de trant van: “Gefeliciteerd met je verjaardag, mijn lieve Friese vriend.

  Op nog veel mooie tijden in de toekomst.” Maar als iemand is geslaagd, kun je er bijvoorbeeld opzetten: “Prachtig resultaat. Veel geluk in de verdere toekomst.” Maar als je Fries spreekt, kun je er natuurlijk ook iets in het Fries opzetten. Dat kan een cadeau wel extra charme geven!

  Niet alleen de tekst is belangrijk, maar het is natuurlijk ook belangrijk om een kaartje te geven met een lay-out. Vorm is tegenwoordig immers belangrijker dan inhoud. Althans het werkt er in ieder geval aan mee. Om die reden is het dus ook belangrijk om daar aandacht aan te besteden. De kleur van het kaartje kun je namelijk zelf bepalen, alsook de kleur van de tekst en dergelijke. Je kunt het kaartje dus zo mooi maken als je zelf wil en daarmee kun je dus een mooie toevoeging aan iemand zijn bestaan geven.

  Meer felicitatie teksten:

  Speak Your Mind

  *