Verjaardagswensen vrouw

Een vrouw feliciteren met haar verjaardag? De leukste gefeliciteerd teksten!
Als je vrouw jarig is wil je haar natuurlijk een mooi cadeau geven. Je hebt namelijk veel affectie voor je vrouw en wilt dit natuurlijk uitdragen. Wat veel mannen dan echter doen is dure cadeau’s kopen en daarmee denken ze dat ze ook emotionele waarde geven. Dit is natuurlijk ook een misvatting soms. Het kan namelijk inderdaad zo zijn dat een duur cadeau emotionele waarde heeft, maar een cadeau hoeft niet per se duur te zijn om veel waarde te hebben. Het kan bijvoorbeeld ook leuk zijn om een zeer romantische kaart te geven met een leuke tekst daarop. Daar kun je evenveel, en misschien nog wel meer, waardering voor krijgen dan een goed cadeau. Maar wat voor tekst zet je er dan op? Bekijk hieronder de verjaardagswensen voor een vrouw.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:

Gefeliciteerd met je verjaardag vrouw teksten

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

 • Erg leuke verjaardagswensen voor een vrouw

 • Veel verschillende cadeaus voor een vrouw

 • Diverse soorten teksten

 • Bekijk de gefeliciteerd teksten op Greetz >>

 • Direct naar de verjaardagskaarten >>
 • Verjaardagswensen voor een vrouw

  Verjaardagswensen vrouw

  (Greetz.nl)

  Tekst vrouw

  Als je vrouw jarig is geweest wil je natuurlijk wel met iets unieks komen. Je moet daarom een sterke tekst op je kaart zetten die zeer origineel is, maar ook zeer persoonlijk. Als je een standaard kaart geeft, zal ze dat namelijk snel doorzien en daar scoor je over het algemeen geen punten mee. Het is belangrijk om een goede, unieke tekst te hebben.

  Een tekst die je er bijvoorbeeld op kan zetten is: “Gefeliciteerd. Op nog veel mooie jaren samen”. Maar het kan ook zijn dat je er een geheel andere tekst op zet. Het kan bijvoorbeeld emotioneel zijn, of meer grappig. Het hangt ook een beetje af van de onderlinge relatie tussen jou en je partner. Dit is daar zeer bepalend voor.

  Een vrouw feliciteren

  Mooie tekst op een mooi kaartje

  Verjaardagskaart

  (www.Greetz.nl)

  Bij een prachtige tekst behoort natuurlijk ook een prachtig kaartje. Niet alleen de inhoud is namelijk belangrijk in het huidige tijdperk, maar ook de vorm. En met een mooi kaartje kun je de kracht van de inhoud ook nog eens vergroten. Om die reden is het belangrijk om een vormgeving te hebben. Doorgaans kun je de vormgeving zelf bepalen en dit resulteert er dan ook in dat je de kaart zo persoonlijk kunt maken als je zelf wil. Je maakt jezelf er gelukkig mee, maar de kans is ook groot dat je je vrouw er gelukkig mee maakt.

  Gefeliciteerd met je verjaardag

  (Bron: www.Greetz.nl)

  Meer teksten op onze website:

  Heb je een vraag, een correctie die je wilt doorgeven of een opmerking plaatsen? Reageer dan hieronder. Vond je het een leuk artikel? Delen stellen we erg op prijs.

  Speak Your Mind

  *