Gefeliciteerd taart

Feliciteer iemand op een lekkere manier door het geven van een taart.
Is er iemand in je omgeving binnenkort jarig? Wil je graag een collega bedanken voor de fijne samenwerking? Of staat er een feestelijk jubileum op de planning waar je graag even stil bij wilt staan? In alle gevallen wil je dit leuke moment graag even vieren. Kies voor een lekkere traktatie in de vorm van een taart. Je hebt vandaag de dag de keuze uit verschillende afmetingen en zowel standaard ontwerpen als een ontwerp op maat is mogelijk. Bekijk hieronder meer informatie over gefeliciteerd taart.

Bekijk hier alle taarten >>

Gefeliciteerd taart bestellen, waar?

Taart om te feliciteren

(Bron: Greetz.nl)

  • Kies uit verschillende teksten als je de taart gaat voorzien van een leuke felicitatie

Of het nu gaat om een enkele collega die je in het zonnetje wilt zetten, een jarige job in de vriendengroep of juist een grote groep mensen die wat verder van je af staan, in alle gevallen zijn er meer dan genoeg mogelijkheden als het op een taart met bijpassende tekst gaat. Kies bijvoorbeeld voor meerdere taarten in verschillende smaken of een XL taart.

Handgeschreven tekst en/of foto

Een aantal voorbeelden waar je voor zou kunnen kiezen is een grote slagroomtaart met een persoonlijke foto, een standaard taart met een handgeschreven tekst, een taart die bestaat uit meerdere lagen, een taart met een unieke en gepersonaliseerde tekst of mini taartjes die samen een feestelijk geheel vormen. Kies je voor een tekst met daarop een leuke tekst? Kies bijvoorbeeld voor een van de volgende zinnen:

  • Je wordt maar een keer per jaar een jaartje ouder. Van harte gefeliciteerd!
  • Jarige, vandaag zit jij op rozen!
  • Wij wensen jullie vandaag een geweldige dag op het jubileum.
  • Maak deze dag er een om nooit meer te vergeten.
  • Ik wil je graag feliciteren met deze geweldige mijlpaal. Op naar vele mooie andere jaren.
  • Op naar vele andere mooie successen!
Verjaardagstaart

(Bron: www.Greetz.nl)

Meer mooie teksten over verjaardagswensen:

Bekijk hier de lekkerste taarten om te feliciteren >>

Taart felicitatie

Heb je zelf een mooie tekst gevonden welke je wilt delen met anderen? Reageer dan hieronder. Vond je het een nuttig artikel, heb je er iets aan gehad? Deel dit dan met anderen op social media, je blog of website. Op deze manier kunnen we het artikel dat te maken heeft met het feliciteren van iemand met een taart (gefeliciteerd taart), beter maken.

Speak Your Mind

*