Verjaardagswensen 60 Jaar

Wat gaan de jaren toch weer snel voorbij. Voor je het weet ben je alweer 60 en wellicht al opa of oma! Tijd om je verjaardag eens goed te vieren! Hieronder vind je leuke wensen op een verjaardag voor iemand die zestig jaar wordt. Je kunt de 60 jaar verjaardagswensen gebruiken op een kaartje of bij een cadeautje. Bekijk hieronder de leukste wensen, teksten en kaartjes voor deze leeftijd.

Maak hieronder je keuze en bekijk de 60 jaar teksten:

60 jaar verjaardag

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

 • Erg leuke verjaardagswensen voor een 60 jarige

 • Veel verschillende cadeaus voor een 60 jarige

 • Diverse soorten teksten

 • Bekijk de gefeliciteerd teksten op Greetz >>

 • Direct naar de verjaardagskaarten >>
 • Hierboven kun je de meest gebruikte 60 jaar verjaardagswensen bekijken. Er zijn verschillende mogelijkheden met de teksten en wensen die je daar kunt bekijken. Toch worden de meeste gebruikte op een kaartje of bij een bosje bloemen.

  60 jaar verjaardagswensen

  (Bron: Greetz.nl)

  Wanneer je niet goed bent in het bedenken van een pakkende felicitatietekst of leuke verjaardagswens, kun je gebruik maken van voorbeelden. Deze zijn dan ook volop aanwezig op deze pagina. De 60 jaar verjaardagswensen kun je indien gewenst aanpassen. Ze zijn ook kant en klaar over te nemen zodat je binnen enkele seconde klaar bent met het schrijven van een verjaardagskaart.

  Jarig? Stuur een kaartje naar de 60 jarige

  Het is voor de ontvanger leuker om de teksten iets aan te passen. Je kunt natuurlijk de naam verwerken in de tekst, maar een toegepaste oneliner is veel leuker. Er is vast iets wat hij of zij is overkomen het afgelopen jaar. Dit kun je vervolgens verwerken in de 60 jaar verjaardagswens.

  De verjaardagswensen die je op deze pagina kunt bekijken zijn te gebruiken bij verschillende leeftijden. Indien het jaartal wordt aangepast dan kun je het ook gebruiken voor de verjaardag:

  • 61 jaar
  • 62 jaar
  • 63 jaar
  • 64 jaar
  • 65 jaar
  • Etc.

  Mooie 60 jaar verjaardagswensen

  Veel in het leven heb
  jij als Zestiger reeds
  ervaren, soms bracht
  dat vreugde, soms
  grijze haren

  60 is prachtig
  Nog steeds vitaal en krachtig

  Zestig jaar, zet de rollator alvast klaar

  Nu je weer een jaartje ouder bent geworden
  Is niets meer vanzelfsprekend
  We hopen dat je gezond mag blijven
  Zo lang het duurt

  Dat geluk komt met
  de jaren, heb jij nu
  reeds ervaren, 60-jaar
  is je niet aan te zien
  de beste tijd komt
  nog bovendien!

  Wij wensen jou een jaar
  met elke dag veel zon
  en alleen maar positieve dingen
  als dat eens even kon.
  Veel liefde, vriendschap, gezondheid en geluk,
  dan kan je nieuwe levensjaar zeker niet meer stuk

  Onze vriendschap is voor mij
  een bron van vreugde,
  gisteren, vandaag en morgen!
  Van Harte Gefeliciteerd!

  Verjaardag 60 jaar

  Verjaardagswensen 60 jaar + gefeliciteerd 60 jaar teksten

  Bij deze bijzondere dag
  sta ik even stil
  geluk en blijdschap
  is wat ik je wensen wil
  Deze bijzondere dag
  maar één keer in het jaar
  een dag waarop alles mag
  om te vieren met elkaar

  Speciaal vandaag
  voor een heel bijzonder mens
  Speciaal voor jou
  mijn allerbeste wens
  Wees vrolijk en gelukkig
  gezellig en blij
  Van harte gefeliciteerd
  speciaal van mij

  60 jaar verjaardagswensen voor een kaartje

  Bloemen hebben zoveel kleuren en zoveel geuren
  Verschillende bloemen voor verschillende mensen
  Maar speciaal voor jou deze bloemenkaart
  Met veel geluk omdat jij verjaart
  Gefeliciteerd

  Ik wens je het komende jaar
  veel vreugde en zonneschijn

  zodat je elke dag opnieuw
  tevreden en gelukkig kunt zijn

  Een 60ste verjaardag is een grote mijlpaal, maar tegelijkertijd niet de gemakkelijkste verjaardag om te beleven. Het is de start van een nieuw decennium, maar ook een leeftijd waarop het pensioen wel echt aan de orde is. Het is een verjaardag waarop je niet meer kunt ontkennen dat de jaren beginnen te tellen. 60 jaar worden is dan ook niet iets dat elke jarige op een positieve manier beleeft.

  Om die reden alleen al is het belangrijk om de jarige een hart onder de riem te steken en te tonen dat jij er voor hem of haar bent. Om die reden alleen al valt het aan te raden om op voorhand even goed na te denken over jouw verjaardagswens. Een goede wens kan de dag wat lichter te dragen maken, een foute net zwaarder.

  Gefeliciteerd teksten voor elke leeftijd:

  De juiste verjaardagswens is altijd een beetje een zoektocht naar de juiste toon. Een grapje over oud worden is bijvoorbeeld geen goed idee bij een jarige die moeite heeft met deze nieuwe mijlpaal. Voor die mensen die zich echt oud voelen op 60 valt het aan te raden te kiezen voor een inspirerende of sentimentele boodschap. Ken jij een 60-jarige die zich daarentegen nog altijd jong voelt en daar geen punt van maakt? Dan kan je wel kiezen voor een kwinkslag en een goede grap. Ken jouw publiek is dus de boodschap!

  • Nu je 60 bent geworden is het tijd om het verleden los te laten, het heden vast te nemen en de toekomst in handen te nemen. Het is nooit te laat om geluk te vinden. Gelukkige verjaardag!
  • Je verstand zegt je misschien dat je 60 jaar bent geworden, maar jouw hart en ziel vertellen me iets anders. Gelukkige verjaardag aan de jongste 60-jarige die ik ken.
  • Je hebt al een ongelofelijke 6 decennia achter de rug. Op naar 6 meer!
  • Aan 60 jaar is er toch echt te weinig tijd om jezelf al te serieus te nemen, zeker aangezien iedereen onder de 60 je wel serieus neemt. Gelukkige verjaardag!
  • Je kunt niet weglopen van jouw leeftijd. Bovendien is lopen toch echt iets voor de jonge garde. Gelukkige 60ste verjaardag!

  Heb je een vraag, opmerking of wil je een correctie doorgeven? Laat dit dan hieronder weten. Nuttig artikel? Wij stellen delen op prijs, zo kunnen we het artikel nog beter en uitgebreider gaan maken.

  Heb je zelf mooie 60 jaar verjaardagswens gevonden of bedacht? Vul deze dan hieronder in. Veel plezier met het uitzoeken van een tekst.

  Speak Your Mind

  *