Verjaardagswensen 45 jaar

Wil jij iemand feliciteren met zijn of haar 45e verjaardag? Maak dit keer eens gebruik van originele verjaardagswensen. Je kunt de verjaardagswensen 45 jaar combineren met een mooie verjaardagstekst op een kaartje. Elk jaar dezelfde gefeliciteerd teksten schrijven is niet bepaald persoonlijk. Op deze pagina kun je verschillende voorbeeld teksten en wensen bekijken. Het schrijven van een verjaardagskaartje gaat een stuk eenvoudiger met behulp van voorbeeld gedichtjes, teksten en verjaardagswensen voor de jarige. Bekijk ze hieronder, veel plezier met het uitzoeken.

Maak hieronder je keuze en bekijk de 45 jaar teksten:

45 jaar verjaardag

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

 • Erg leuke verjaardagswensen voor een 45 jarige

 • Veel verschillende cadeaus voor een 45 jarige

 • Diverse soorten teksten

 • Bekijk de gefeliciteerd teksten op Greetz >>

 • Direct naar de verjaardagskaarten >>
 • Weet jij (net als vele anderen) niet zo goed wat nu leuke teksten, wensen of spreuken zijn om op een verjaardagskaartje te schrijven? Vaak wordt er op ‘safe’ gespeeld en worden er kaartjes gekocht waar een tekst is voorgedrukt en je enkel een naam hoeft toe te voegen. Door gebruik te maken van de 45 jaar verjaardagswensen zorg jij ervoor dat je dit jaar opvalt met je kaartje.

  Verjaardagswensen 45 jaar

  (Bron: Greetz.nl)

  Je zult zien dat wanneer je binnenkomt op de verjaardag, de jarige direct zal beginnen over de originele en leuke tekst die je in het kaartje hebt geschreven.

  Iemand die 45 jaar is geworden verdient een beetje extra aandacht. De volgende mijlpaal zal pas bereikt worden bij 50 jaar. Dan kun je de bekende Abraham en Sarah teksten gebruiken. Op het internet zijn tal van kaartjes te vinden die je kunt gebruiken om iemand te feliciteren met zijn of haar verjaardag. Plaats één van de 45 jaar teksten samen met een pakkende verjaardagswens en je bent klaar om het kaartje te versturen.

  De teksten en wensen die je op deze pagina kunt bekijken zijn ook voor andere leeftijden geschikt. Je hoeft vaak enkel de leeftijd iets aan te passen en de tekst is klaar voor gebruikt. Bekijk ook eens de andere leeftijden:

  • 46 jaar
  • 47 jaar
  • 48 jaar
  • 49 jaar
  • 50 jaar
  • Etc.

  Verjaardagswensen 45 jaar op een rij

  Van harte gefeliciteerd met je 45e verjaardag. Dat deze dag maar mooi gevierd mag worden.

  Vandaag is de dag dat jij 45 kaarsjes uitblazen mag. Mijn verjaardagswens voor je verjaardag is kort: Leef gezond en geniet van je vrije weekenden!

  Wat is er leuker dan iemand te feliciteren? Juist, persoonlijk feliciteren. Met deze 45 jaar verjaardagswens, hoop ik dat je komend jaar minder dagen ziek bent en meer van het buitenleven kunt gaan genieten.

  45 jaar teksten verjaardag

  Feliciteren kun je leren heb ik gelezen,
  dit jaar ga ik het proberen:
  ‘Van harte gefeliciteerd met je verjaardag’.

  Mijn verjaardagswens voor dit jaar: Leef gelukkig en vier je 45e verjaardag in volle gezondheid en vol met liefde. Ook voor je partner.

  Het vieren van een verjaardag is een bijzonder moment. Wanneer je de wensen en teksten mag geloven dan. Ik feliciteer je met 3 kussen en dit prachtige kado.

  Verjaardagswensen 45 jaar vrouw

  Voor een vrouw zijn verjaardagen erger dan voor een man. 45 jaar is de laatste grote stap naar de Sarah leeftijd. Nog eventjes geduld zullen we maar zeggen. Van harte gefeliciteerd met dit jaartal!

  Hieper de piep, gezonde jaren voor deze huismiep!

  De warmte van deze kaart,
  komt van een goede vriend.
  Een fijne dag en veel geluk
  want jij hebt het verdiend!

  Verjaardagswensen 45 jaar man

  Gefeliciteerd waardevolle collega,
  Vijf-en-veertig jaar alweer. Nog ‘slechts 20 jaar’ dan ben je met pensioen. Als dat dan nog bestaat natuurlijk…

  Het is vandaag je verjaardag. Je mag dan iets moois uitzoeken. Dit jaar geen slingers en ballonnen, dit jaar gaan wij lekker zonnen! Mijn verjaardagswens voor je 45e verjaardag is dan ook dat je meer moet genieten van de mooie dagen van het jaar.

  Verjaardag 45 jaar

  Heb je een vraag, opmerking of wil je een correctie doorgeven? Laat dit dan hieronder weten. Nuttig artikel? Wij stellen delen op prijs, zo kunnen we het artikel nog beter en uitgebreider gaan maken.

  Heb je zelf mooie 45 jaar verjaardagswens gevonden of bedacht? Vul deze dan hieronder in.

  Speak Your Mind

  *