Harte gefeliciteerd

Van harte gefeliciteerd! Die zin hoor je waarschijnlijk een aantal keer per jaar. Je kunt iemand feliciteren om verschillende redenen en bij verschillende gelegenheden. De een viert zijn verjaardag, de ander heeft een nieuwe baan of wellicht heeft iemand zijn eerste eigen woning? Dit vraagt natuurlijk om een leuke felicitatie en wat is nu leuker dan iemand persoonlijk te feliciteren door middel van het sturen van een leuke kaart? Bekijk hieronder de leukste teksten en kaartjes om te feliciteren.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:

Harte gefeliciteerd teksten en kaartjes

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

 • Erg leuke verjaardagswensen en kaartjes

 • Veel verschillende cadeaus voor vrijwel elke gelegenheid

 • Diverse soorten teksten

 • Bekijk de gefeliciteerd teksten op Greetz >>

 • Direct naar de verjaardagskaarten >>
 • Harte gefeliciteerd met je verjaardag!

  Harte gefeliciteerd

  (Bron: Greetz.nl)

  Soms kan het wat moeilijk zijn om een leuke persoonlijke tekst te schrijven. Wellicht heb je geen inspiratie of weinig tijd! Dat begrijpen wij en daarom hebben wij een aantal voorbeeld teksten uitgeschreven die je klakkeloos kunt overnemen of je kunt er voor kiezen deze eventueel wat aan te passen zodat ze wat persoonlijker worden.

  1. Felicitatie wensen verjaardag
   Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Er is weer een levensjaar voorbij gegaan, wat gaat dat snel zeg. Ik ben heel dankbaar dat ik al zo veel jaar deel mag uitmaken van jouw leven en we elk jaar weer nieuwe mooie herinneringen maken. Ook het aankomend jaar gaan wij er weer samen voor. Ik ben heel benieuwd wat dit aankomende jaar jou gaat brengen. Maak er een mooi jaar van en ik hoop dat al jouw wensen uit zullen komen.
   Liefs.
  2. Gefeliciteerd met je woning
   Je eerste eigen woning, wat ontzettend gaaf. Ik ben heel trots op jou! Ik weet hoe hard je hier voor hebt gewerkt en nu is het eindelijk zo ver. Richt je huisje maar mooi in schat, super cool dat je dit nu kunt doen. Wanneer je huis helemaal af is maken we er een feestje van op je housewarming party.
   Liefs.

  Gefeliciteerd met je nieuwe baan!

  1. Nieuwe baan
   Van harte gefeliciteerd met je nieuwe job liefste. Wat knap dat je dit voor elkaar hebt gekregen. Na zo lang zoeken dan eindelijk een baan gevonden die jou op het lijf geschreven is. Fantastisch. Laat ze maar zien wat jij allemaal kunt. Het bedrijf heeft het enorm getroffen met jou als nieuwe werknemer. Laat ze maar een poepie ruiken en vergeet niet te knallen. Je kunt het, ik geloof in jou!
   Heel veel liefs
  Van harte gefeliciteerd

  (Greetz.nl)

  Gefeliciteerd met je verjaardag

  Meer teksten:

  Correcties, vragen en opmerkingen kunnen per e-mail toegezonden worden. Heb je zelf een mooie van harte gefeliciteerd tekst gevonden welke je wilt delen met anderen? Reageer dan hieronder. Vond je het een nuttig artikel? Delen stellen wij erg op prijs.

  Speak Your Mind

  *