Verjaardagswensen beste vriendin

De verjaardag van je beste vriendin vraagt natuurlijk om de liefste verjaardagswensen. Op deze pagina kun je voor je beste vriendin de mooiste verjaardagswensen vinden. Je kunt deze teksten, wensen en gedichten gebruiken op een kaartje. Het kan natuurlijk ook bij een cadeautje, bloemetje of je kunt het verwerken in een speech voor de jarige. Bekijk de verschillende voorbeeld teksten en gebruik de leukste.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:

Verjaardag teksten

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

  • Meest gebruikte verjaardagswensen en teksten

  • Voorbeeldteksten en mooie kaartjes + cadeaus

  • Tips en hulp bij het schrijven van een kaartje

  • Top 10 meest gebruikte verjaardagswensen van greetz

Bekijk de meest gekozen kaartjes >>

Het kan soms best lastig zijn om een grappige of leuke verjaardagswens voor je beste vriendin te bedenken. Vaak wordt er gebruik gemaakt van standaard zinnen. Je kent vast wel de volgende zin: ‘Gefeliciteerd met je verjaardag’. Deze kom je op vrijwel elke verjaardagskaart tegen is dan ook alles behalve uniek om te gebruiken voor je beste vriendin.

Verjaardagswensen beste vriendin

(Bron: Greetz.nl)

Bekijk daarom de diverse beste vriendin verjaardagswensen om inspiratie op te doen en zelf een mooie wens of tekst te maken. Het feliciteren van je beste vriendin gaat een stuk eenvoudiger wanneer je weet wat anderen vaak gebruiken bij een dergelijke verjaardag.

Voor elke gelegenheid kun je verschillende voorbeelden bekijken. Heeft ze een bepaalde hobby waar veel tijd in gaat zitten of komt er een speciale leeftijd in beeld? Je kunt daar rekening mee houden. Met een aantal kleine persoonlijke elementen kun je heel eenvoudig een grappige of leuke beste vriendin verjaardagswens bedenken.

Heb jij zelf een leuke creatie gemaakt die je graag wilt delen met anderen? Onderaan deze pagina kun jij de wens, tekst of gedicht toevoegen. Wij zorgen er vervolgens voor dat het verwerkt wordt op de pagina. Op die manier help je ook anderen om voor hun beste vriendin de mooiste verjaardagswensen te gebruiken.

Verjaardagswensen beste vriendin op een rij

Ik hoop
dat je een magische verjaardag hebt.
Met de mooiste cadeaus:
gezondheid, liefde en geluk.

Dit is een dag met een bijzonder tintje Je verdient bloemen en misschien wel een lintje .. Daarom deze bijzondere wens Voor een heel uniek mens Dat de vreugde en het geluk van deze dag … je voor altijd vergezellen mag …!

Ballonnen, slingers en lekker eten Vandaag is de dag dat alles mag Laat je maar flink verwennen Want vandaag is jouw verjaardag!

Teksten beste vriendin:

Bekijk het van de zonnige kant; hoe oud je ook bent, je bent jonger dan je ooit zult zijn.

Voor mijn beste vriendin,
is dat niet fijn voor de 20e keer jarig zijn?
Ook het drankje op deze kaart weet dat jij vandaag verjaart
En dit vrolijke fles wenst jou een fijne dag met veel plezier!

18 worden is een bijzondere dag waarop alles kan en alles mag Ze komen huis en tuin versieren om de jarige te plezieren Dan mag je volop dromen dat al je wensen uit zullen komen In gedachten zijn we erbij Een fijne dag en wees heel gelukkig en blij

Verjaardagsteksten beste vriendin

Vele duizenden kaarten die je helemaal naar jouw smaak kunt ontwerpen. Bij ons grote assortiment kaarten vind je een enorme keus aan kaarten voor allerlei gelegenheden.

Wij wensen jou een jaar met elke dag veel zon en alleen maar positieve dingen als dat eens even kon. Veel liefde, vriendschap, gezondheid en geluk, dan kan je nieuwe levensjaar zeker niet meer stuk.

Wie staat er vandaag op de verjaardagskaart? ’t Is …… die vandaag verjaart zij zit op de troon zij draagt de kroon hiep hiep hoera in de gloria

Er wordt een taart
met twaalf kaarsje aangedragen
Wie gaat hem nu uitblazen?
hoor je iedereen aan [naam] vragen

Engelse verjaardagswensen beste vriendin

This wish for a Happy Birthday
brings more love than words can say.
Love that holds you close in thought
and close in heart each day.

Happy birthday to you my BFF
I love you very much and wish you a very nice day!
Love youuuu!!

Meer verjaardagswensen:

Speak Your Mind

*