Gefeliciteerd met jouw verjaardag

Van harte gefeliciteerd met jouw verjaardag!
Jarig zijn is voor veel mensen een echte mijlpaal. Een verjaardag is natuurlijk zeer leuk, want dat betekent dat je weer een jaar langer op deze aardbol bent! Je hebt weer een jaar overleefd als het ware. Nou wordt natuurlijk de ene verjaardag belangrijker geacht dan de andere verjaardag. De ene verjaardag is dan ook een stuk bijzonderder dan de andere verjaardag.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:

Gefeliciteerd met jouw verjaardag teksten en kaartjes

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

 • Erg leuke verjaardagswensen en kaartjes

 • Veel verschillende cadeaus

 • Diverse soorten teksten

 • Bekijk de gefeliciteerd teksten op Greetz >>

 • Direct naar de verjaardagskaarten >>
 • Vaak is het namelijk zo dat ronde getal-verjaardagen een stuk hoger in achting staan. Bijvoorbeeld als iemand 10 jaar is geworden, of 20, maar vooral 40 en 50 zijn belangrijke jaren. Wat ook als belangrijke jaren worden gezien is het 16’e en 18’e leefjaar. Bij deze jaartallen komen er namelijk extra mogelijkheden voor die persoon. Zo kun je op je 16’e verjaardag voor een scooterrijbewijs gaan en op je 18’e verjaardag voor een autorijbewijs.

  Maar over het algemeen is het altijd leuk om een mooi kaartje sturen naar iemand die jarig is geweest. Want iedereen waardeert een mooi kaartje met een mooie tekst erop.

  Gefeliciteerd met jouw verjaardag

  Gefeliciteerd met jouw verjaardag

  (Bron: Greetz.nl)

  Het kaartje is natuurlijk belangrijk, maar de tekst op het kaartje is minstens zo belangrijk als het kaartje zelf. Maar veel mensen vragen zich af wat nou een mooie tekst is op een kaartje voor iemand die jarig is geweest. Dat is natuurlijk een goede vraag, maar dit kan van veel zaken afhangen.

  Allereerst is het belangrijk om na te gaan aan wat voor type persoon je een dergelijke kaartje stuurt. Als dit namelijk een over het algemeen grappig persoon is, dan kun je hem of haar een grappig kaartje sturen met een ludieke tekst erop. “Gefeliciteerd. Weer een jaar verder! Haha! Nog veel te gaan!”. Maar het kan ook iets serieus zijn. “Ik waardeer je zeer. Gefeliciteerd met je prachtige verjaardag”. De mogelijkheden zijn eindeloos wat betreft de felicitaties.

  Natuurlijk is het ook van belang dat het kaartje er goed uitziet. Een tekst kan nog zo mooi zijn, maar als de vorm te wensen overlaat is dit natuurlijk een groot nadeel te noemen. Zorg er dan altijd voor dat je een mooi kaartje hebt met mooie kleuren. Op die manier weet je zeker dat het cadeau wordt gewaardeerd.

  Happy Birthday

  Kaartjes om te feliciteren

  Verjaardagskaart

  (Greetz.nl)

  Verjaardag

  (www.Greetz.nl)

  Meer teksten om te feliciteren:

  Speak Your Mind

  *