Gefeliciteerd topper

Van harte gefeliciteerd topper!
Soms heb je van die mensen in je omgeving of vriendenkring die zo geliefd zijn door hun mooie karakter en persoonlijkheid. Deze mensen wil je natuurlijk ook extra in het zonnetje zetten wanneer ze dit verdienen. Want echte toppers kom je niet snel tegen in het leven. Heb jij ook zo een topper die wel wat extra aandacht mag krijgen tijdens een leuke gebeurtenis, stuur dan een kaartje. Gaat jouw topper binnenkort verhuizen, heeft hij/zij een nieuwe baan of hij hij/zij jarig? Laat dan weten hoe blij en trots je op hem/haar bent. Ook kan je iemand feliciteren met zijn of haar jubileum. Bekijk hieronder enkele leuke gefeliciteerd topper teksten.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:

Gefeliciteerd topper teksten

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

 • Erg leuke verjaardagswensen voor een topper

 • Veel verschillende cadeaus voor een topper

 • Diverse soorten teksten

 • Bekijk de gefeliciteerd teksten op Greetz >>

 • Direct naar de verjaardagskaarten >>
 • Gefeliciteerd topper teksten en mooie kaartjes

  Gefeliciteerd topper

  (Bron: Greetz.nl)

  1. Gefeliciteerd met je jubileum
   Hey Topper!
   Wat fijn dat jullie na al die jaren nog samen zijn. (Je kunt ook je partner laten blijken dat je zo blij bent met je relatie)
   Liefs
  2. Woning topper
   Gefeliciteerd topper, je eerste eigen huis. Wat knap dat je dit voor elkaar hebt gekregen. Ik ben heel trots op alles wat je tot nu toe hebt bereikt. Jij laat zien dat je met hard werken de top kunt bereiken. En dat je niet afhankelijk hoeft te zijn van anderen. Jij hebt al jouw successen zelf behaald door hier keihard voor te werken. Keep it up schat! Je bent fantastisch.
  3. Gefeliciteerd met je verjaardag
   Hai topper
   Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Weer een jaartje ouder, weer een jaartje more awesome. Je bent fantastisch en ik ben heel blij dat ik deel uit maak van jouw leven. Jij en jouw eeuwige positiviteit zijn een ware inspiratie voor mij. Ga zo door topper. Dat dit levensjaar het beste levensjaar tot nu toe mag zijn. Bij jou is het altijd een feest en nu zullen we er samen nieuwe slingers in gaan hangen.
   Liefs.
  4. Nieuwe baan
   Gefeliciteerd topper
   Een nieuwe job. Laat ze maar zien waarom jij de beste kandidaat was voor deze baan. Ik geloof in jou en ik weet zeker dat je binnen no time promotie zult krijgen. Jij bent een echte aanwinst voor dat bedrijf. Je bent geweldig!
   Liefs.

  Enkele kaartjes voor een topper:

  Felicitatiekaart topper

  (Bron: Greetz.nl)

  Topper kaart

  (Greetz.nl)

  Gefeliciteerd topper

  (www.Greetz.nl)

  Meer teksten:

  Correcties, vragen en opmerkingen kunnen per e-mail toegezonden worden. Nuttig artikel? Delen stellen wij erg op prijs.

  Speak Your Mind

  *