Gefeliciteerd mooie vrouw

Een mooie vrouw verdiend mooie dingen. En laten we eerlijk zijn, elke vrouw is mooi. Op haar eigen manier. En daarom verdiend elke vrouw een kaartje op z’n tijd waarin staat waarom jij haar zo mooi en bijzonder vindt. Welke mooie vrouw wil jij binnenkort feliciteren? En met welke gelegenheid? Bekijk hieronder tips om een mooie vrouw te feliciteren. Gefeliciteerd mooie vrouw op een kaartje laten plaatsen?

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:

Gefeliciteerd mooie vrouw teksten en kaartjes

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

 • Erg leuke verjaardagswensen en kaartjes

 • Veel verschillende cadeaus voor vrijwel elke gelegenheid

 • Diverse soorten teksten

 • Bekijk de gefeliciteerd teksten op Greetz >>

 • Direct naar de verjaardagskaarten >>
 • Gefeliciteerd mooie vrouw teksten en kaartjes

  Gefeliciteerd mooie vrouw

  (Bron: Greetz.nl)

  Ga je eigen vrienden en familie kring eens af en kijk wie er wat extra aandacht kan gebruiken of wil jij een bijzondere vrouw eens extra in het zonnetje zetten met wat positiviteit, gewoon zomaar? Dat kan natuurlijk ook.
  Wil je graag wat inspiratie op doen voor leuke en positieve teksten, lees dan snel verder. En zet je vriendin, collega, zus, moeder, oma of buurvrouw eens goed in het zonnetje. Want, dat verdiend zij toch ook?

  Enkele voorbeelden om een vrouw te feliciteren

  1. Lieve mama,
   Wat ben jij een mooie vrouw zeg. Ik kijk zo ontzettend tegen je op en ik ben heel blij dat ik jou als mama heb gekregen. Je bent zo ontzettend inspirerend, je bent zo mooi en jouw lach laat ook mij altijd stralen. Mama je bent prachtig, daar mag je nooit aan twijfelen. Je bent mooi van binnen en van buiten.
   Ik hou van jou voor wie je bent.
   Liefs.
  2. Mijn allerliefste buurvrouw
   Graag stuur ik jou dit kaartje omdat ik jou ook eens in het zonnetje wilde zetten. Je bent een hele mooie vrouw, van binnen en van buiten. Je staat altijd voor mij klaar en ik ik mag altijd een kopje suiker komen lenen wanneer ik dit weer vergeten bent. Je bent een topper en ik heb het getroffen dat ik naast zo een lieve en mooie buurvrouw mag wonen.
   Ik hoop dat we nog vele jaren in goede harmonie naast elkaar mogen wonen.
   Liefs.
  3. Lieve zus,
   Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Ik ben zo dankbaar dat ik jou als zus heb. Je bent uitgegroeid tot een hele zorgzame en mooie vrouw die altijd zichzelf wegcijfert voor een ander. Je staat altijd voor iedereen klaar maar vergeet ook zeker je zelf niet in dit proces. Je staat in de bloei van je leven als een prachtige bloem die nog vele jaren voor zich heeft. Je bent de allermooiste vrouw die ik ken. Ik wens je de allermooiste verjaardag toe lievie,
   Kus

  Kaartjes voor een vrouw om te feliciteren:

  Gefeliciteerd vrouw

  (Bron: Greetz.nl)

  Van harte gefeliciteerd

  Meer teksten:

  Heb je zelf een mooie tekst gevonden of bedacht om een mooie vrouw te feliciteren? Reageer dan hieronder. Vond je het een nuttig artikel? Deel dit dan op je website, blog of social media. Op deze manier kunnen wij het artikel beter maken.

  Speak Your Mind

  *