Gefeliciteerd 12 jaar

Als een kind 12 jaar wordt, is dat natuurlijk een unieke leeftijd. Het is namelijk een leeftijd waarin er veel kan gebeuren. Denk bijvoorbeeld aan het feit dat deze leeftijd zeer bepalend is in het onderwijs. Doorgaans is dit namelijk de leeftijd dat kinderen naar een andere school gaan. De middelbare school. Dat is natuurlijk zeer spannend en daarom is de 12-jarige leeftijd ook een symbool te noemen. Als je iemand kent die 12 jaar is geworden, is het dan ook leuk om die persoon een leuke felicitatie te geven. Misschien je neefje, nichtje of iemand anders die je goed kent. Een leuk kaartje met een leuke tekst vindt iedereen leuk, ook 12-jarigen. Zeker als je er een ludieke tekst op plak. Bekijk hieronder de leukste gefeliciteerd 12 jaar verjaardagswensen en unieke afbeeldingen.

Maak je keuze en bekijk de 12 jaar teksten:

Gefeliciteerd 12 jaar teksten

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

 • Erg leuke verjaardagswensen en kaartjes voor een 12 jarige

 • Veel verschillende cadeaus voor een 12 jarige

 • Diverse soorten teksten

 • Bekijk de gefeliciteerd teksten op Greetz >>

 • Direct naar de verjaardagskaarten >>
 • Gefeliciteerd 12 jaar tekst op een verjaardagskaart

  Gefeliciteerd 12 jaar

  (Bron: Greetz.nl)

  Maar wat is nou een leuke tekst op een kaartje, vraag je je waarschijnlijk af. Nou dat is veelbepalend en van een aantal zaken afhankelijk. Allereerst moet je natuurlijk nagaan aan wat voor type persoon je het kaartje gaat geven. De ene persoon heeft namelijk een andere smaak dan de ander. Je kunt bijvoorbeeld een ludieke tekst op een kaartje schrijven.

  “Gefeliciteerd met je 12-jarige leeftijd. Het echte leven op de middelbare school gaat beginnen!” Of: “Gefeliciteerd! Nu wordt het leven pas echt leuk!” Natuurlijk kan het ook leuker en persoonlijker. Dit is natuurlijk afhankelijk van je eigen voorkeur.

  Persoonlijke verjaardagswens voor een 12 jarige

  Verjaardagswensen 12 jaar

  (Bron: Greetz.nl)

  Verjaardagswensen en spreuken voor een 12 jarige

  • Ben je eindelijk 12 jaar krijg je een kaartje
  • Geniet van je leeftijd!
  • Nu ben je 12 jaar, echt een feestje

  Verjaardag 12 jaar

  Voor iemand die 12 jaar is geworden ben je natuurlijk niet van plan om hem of haar een ouderwets kaartje te geven. Het is veel belangrijker om hem of haar een kaartje te geven die er een beetje hip uitziet. Bijvoorbeeld hippe letters met hippe kleuren. Want niet alleen de inhoud van een kaartje is natuurlijk sterk, maar ook de vorm van een kaartje is zeer belangrijk. Dit zorgt er namelijk voor dat hij sneller gelezen wordt.

  En hij of zij zal het kaartje ook sneller bewaren en dat is natuurlijk een voordeel te noemen. Zo heeft het langer veel waarde. Heb je een vraag, opmerking of wil je informatie toevoegen aan dit artikel? Dan kan je hieronder het formulier invullen. Delen stellen wij erg op prijs.

  Speak Your Mind

  *