Gefeliciteerd lieve schat

Als je van iemand houdt wil je natuurlijk vaak de waardering uiten die je voor een bepaald persoon hebt. Soms kan dit echter lastig zijn, want dat betekent dat je je gevoelens moet tonen. We leven in een land waar het soms lastig is om je gevoelens te tonen. Nederland wordt namelijk wel gezien als een heel nuchter land. Dat kan natuurlijk soms een nadeel zijn, maar soms is het wel leuk om iemand ook complimentjes te geven en te laten zien dat je hem of haar waardeert. Een goede manier om dit te doen is door hem of haar een leuk kaartje te geven. Een leuk persoonlijk kaartje met een sterke tekst erop, resulteert er namelijk in dat je veel positieve punten kunt verdienen. En dat is dan weer goed voor je karma. Gefeliciteerd lieve schat!

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:

Gefeliciteerd lieve schat teksten en kaartjes

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

 • Erg leuke verjaardagswensen voor een lieve schat

 • Veel verschillende cadeaus voor een lieve schat

 • Diverse soorten teksten

 • Bekijk de gefeliciteerd teksten op Greetz >>

 • Direct naar de verjaardagskaarten >>
 • Gefeliciteerd lieve schat

  Gefeliciteerd lieve schat

  (Bron: Greetz.nl)

  Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je iemand een kaartje wilt geven om je waardering te uiten. Allereerst kan het bijvoorbeeld zijn dat iemand je bijvoorbeeld ergens mee geholpen heeft. Denk bijvoorbeeld dan aan een tekst als: “Bedankt voor alle goede dingen die je voor mij hebt gedaan. Ik zal het nooit vergeten, lieve schat.”

  Maar het kan ook zijn dat je gewoon over het algemeen waardering voor iemand hebt. In dat geval kun je iets schrijven in de trant van: “Het leven is mooi, ik ben blij dat je bij me bent om het leven zo mooi te houden.” Op die manier zul je gelukzaligheid bij die andere persoon teweegbrengen, en je krijgt er natuurlijk een goed gevoel van om iemand zeer gelukkig te maken.

  Geef een mooie kaart

  Jij bent mijn allergrootste schat kaart

  (Greetz.nl)

  Als je iemand nog gelukkiger wilt maken, kun je er ook voor kiezen om nog een extra lading aan het kaartje te geven, door er een heel mooi design van te maken. Als je bijvoorbeeld een kaartje stuurt met de lievelingskleuren van degene, toon je daarmee aan je zeer veel waardering voor die persoon heeft. En dat waarderen mensen natuurlijk zeer, als je ze laat zien hoeveel waardering je voor ze hebt. Daarom is het ook een geweldig cadeau.

  Gefeliciteerd lieve schat

  Meer teksten:

  Speak Your Mind

  *