Van harte gefeliciteerd bloemen

Wanneer je iemand echt wilt verassen en wilt feliciteren doe je dat met bloemen. Bloemen zijn tijdens het gehele jaar leuk om te geven en te ontvangen maar vooral in het voorjaarsseizoen waarin we nu zitten heb je keus uit zo veel bloemen dat het haast wel een must is om de jarige, de persoon met een nieuwe job of de verhuizer te verassen met een prachtig boeket. Een bij een bos bloemen hoort natuurlijk ook een persoonlijke felicitatie. Een kaartje is echt een must omdat je hier in kunt laten weten waarom je de bloemen verstuurt en wat je graag wilt meegeven aan de ontvanger. Bekijk hieronder meer over van harte gefeliciteerd bloemen.

Bekijk hier de bloemen >>

Van harte gefeliciteerd bloemen kopen?

Van harte gefeliciteerd bloemen

(Bron: Greetz.nl)

Vindt je het lastig om een leuke tekst te verzinnen? Dan helpen wij jou graag een handje. Gebruik onderstaande teksten ter inspiratie maar vergeet niet altijd ook iets persoonlijks toe te voegen zodat de tekst extra authentiek overkomt.

 1. Gefeliciteerd met je nieuwe woning
  Gefeliciteerd met je nieuwe woning. Ik ben heel trots op jou dat je deze woning hebt kunnen bemachtigen. Het was even zoeken naar de woning die het beste bij je paste en het was even spannend met de lange wachttijden maar het is je gelukt. It is yours. Hierbij een mooie bos bloemen die je huisje direct zullen opfleuren.
  Heel veel liefs.
 2. Gefeliciteerd met je verjaardag
  Gefeliciteerd met je verjaardag schat. En bij een felicitatie hoort ook een leuk presentje. Ik wilde jou graag deze bos bloemen sturen om te vertellen hoe bijzonder jij voor mij bent. Ik heb elke bloem speciaal uitgezocht omdat ik deze bij jou vond passen. Een bijzonder boeket voor een bijzonder persoon. Elke bloem staat symbool op een wens die ik voor jou dit jaar heb. En geloof mij, alle wensen zullen uitkomen. Waarom? Jij verdient alleen maar het beste. Happy birthday love!
 3. Gefeliciteerd met je nieuwe baan
  Gefeliciteerd met de job. You wanted it, you got it. Kei knap lieverd. Je bent gekozen uit zo ontzettend veel kandidaten en dat is zeer bewonderingswaardig. Geniet van je overwinning en geniet van deze bloemen. Je bent een topper!
  Ik ben er van overtuigd dat je het heel goed gaat doen!
  Succes!

Bekijk hier de felicitatie bloemen >>

Verjaardag bloemen

(Greetz.nl)

Feliciteren met bloemen

Heb je zelf een mooie tekst gevonden voor op een kaartje bij de bloemen om te feliciteren? Wil je deze tekst delen met anderen? Vul dan hieronder het formulier in.

Andere artikelen:

Speak Your Mind

*