Verjaardagswensen 65 Jaar

In Nederland en België was het bereiken van de leeftijd van 65 jaar een belangrijke mijlpaal omdat dit voorheen de pensioengerechtigde leeftijd was. Tegenwoordig is dat niet meer zo maar toch wordt deze leeftijd nog wel geassocieerd met het stoppen met werken. Op deze pagina kun je verschillende verjaardagswensen 65 jaar bekijken. Erg handig tijdens het schrijven van een verjaardagskaartje. Bekijk de leukste kaartjes en teksten voor deze leeftijd, veel plezier met het uitzoeken!

Maak hieronder je keuze en bekijk de 65 jaar teksten

65 jaar verjaardag

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

 • Erg leuke verjaardagswensen voor een 65 jarige

 • Veel verschillende cadeaus voor een 65 jarige

 • Diverse soorten teksten

 • Bekijk de gefeliciteerd teksten op Greetz >>

 • Direct naar de verjaardagskaarten >>
 • Weet jij niet altijd even goed wat een gepaste tekst is op een kaartje? Hieronder kun je verschillende teksten, wensen en spreuken bekijken die je kunt gebruiken op een 65 jaar kaartje. Vanwege het feit dat iemand kan stoppen met werken gaat dit in de meeste gevallen ook gepaard met een groot feest op het werk. Ben je toevallig uitgenodigd voor deze viering dan is het natuurlijk vanzelfsprekend om een afscheidscadeau te geven en iemand het allerbeste te wensen.

  Verjaardagswensen 65 jaar

  (Bron: Greetz.nl)

  Het versturen van een verjaardagskaartje gebeurd steeds minder. Als je kijkt hoeveel kaartjes je een jaar of 5 geleden kreeg en je vergelijkt dat met nu, dan zie je dat het minder is geworden. Wanneer iemand 65 jaar is geworden, is het des te meer een reden om een mooi kaartje te versturen. Weet je niet goed wat je daarop moet schrijven? Bekijk dan hierboven de verschillende verjaardagswensen 65 jaar.

  65 jaar?

  Ben je op zoek naar een leuke en originele verjaardagswens voor iemand die 65 jaar geworden is? Op deze pagina vind je de leukste en inspirerende verjaardagswensen en gedichten. Je kunt de verjaardagswensen 65 jaar aanpassen met een persoonlijke boodschap. Letterlijk overnemen mag natuurlijk ook.

  Je kunt de pensioen gerelateerde verjaardagswensen niet gebruiken bij andere verjaardagen. De andere wensen en teksten zijn aan te passen zodat je het ook kunt gebruiken bij de verjaardag van bijvoorbeeld:

  • 66 jaar
  • 67 jaar
  • 68 jaar
  • 69 jaar
  • 70 jaar
  • Etc.

  Leuke verjaardagswensen 65 jaar:

  Jij was altijd
  bijzonder collegiaal,
  vol arbeidsvreugd
  en een voorbeeld
  voor de jeugd!

  Je wordt dus niet
  meer opgejut,
  maar gaat volop
  genieten van de
  VUT!

  Nu kun je het
  rustig aan gaan
  doen, want je bent
  met vervroegd
  pensioen!

  We wensen je een fijne 65e verjaardag
  met veel vreugd en deugd.
  Geniet van deze dag,
  met een grote lach

  Verjaardagswensen 65 jaar voor op een kaartje

  Nee, het is niet raar
  ook jij bent nu 65 jaar
  Dus bedaar
  en geniet maar
  de komende jaren
  van wat meer rust
  wensen we jou
  nog veel bruisende jaren
  vol met levenslust

  Vandaag is een bijzondere dag
  Dat je vijfenzestig worden mag
  Op deze leeftijd ben je nu bejaard
  Het is maar net hoe je het ervaart
  Je hoort nu bij de oude van dagen
  En mag zo nu en dan wat klagen
  Je AOW en het pensioen
  Daar moet je het nu alleen mee doen
  Je krijgt nu korting op bus en trein
  Op entreebewijzen en andere gein
  Dus vijfenzestig plusser zijn
  Geeft ook voordeel dat is fijn
  Geniet van deze speciale dag
  En nog een gezellige verjaardag

  Pas op!
  Brandgevaar!
  65 kaarsen
  dit jaar

  65 jaar
  wat nu te doen?
  de komende jaren genieten
  van een welverdiend pensioen
  Maar nu eerst feestmuts op,
  genieten van je 65e verjaardag,
  en maar hopen…….
  dat je die verjaardagstaart
  met 65 kaarsjes
  uitblazen mag

  65 jaar

  10 verjaardagsteksten om 65ste verjaardag te vieren

  Maak van de 65e verjaardag van die super speciale persoon een opmerkelijke en unieke dag! Draag ertoe bij dat deze datum gevuld wordt met vreugde en geluk, en wens je meest oprechte gelukkige verjaardag met berichten vol genegenheid! Bekijk hier enkele zinnen om te delen met die geliefde.

  Ik voel me erg trots dat ik mijn verhaal samen met jou heb mogen maken, het was de beste samenwerking van mijn leven en dat is zeker! Vandaag is een zeer gewenste en speciale datum, het is je verjaardag en ik wens uit de grond van mijn ziel dat je deze prachtige persoon blijft, vol gezondheid en liefde, en dat ik aan je zijde kan zijn om van je vreugden te genieten. Gelukkige 65ste verjaardag!

  Moge de ervaring die je in al die jaren hebt opgedaan altijd een voorbeeld zijn voor onze familie, want je bent een inspiratie voor ons allen! Gelukkige 65 jaar!

  Ik wens dat dit verjaardagsfeest onvergetelijk is en al zijn essentie gastvrij weergeeft! Wat leuk om te zien dat je weer een levensjaar aan onze zijde viert. Gefeliciteerd met je 65 jaar!

  We zijn vereerd om aan jouw zijde te staan en weer een levensjaar te vieren. Het waren 65 jaren van pure vreugde en we wensen dat de volgende net zo goed of beter zullen zijn dan de vorige. We houden van je, gelukkige verjaardag!

  Moge je nog vele, vele jaren deze lichtheid van leven in je ogen blijven brengen en genieten van elk speciaal moment dat op je pad komt. Gelukkige 65 jaar van het leven!

  Vandaag is een dag om samen te komen en te proosten op deze mooie datum van het leven! Moge je verjaardag zich nog vele en vele jaren herhalen en kunnen we het altijd samen vieren. Gefeliciteerd met je 65e verjaardag.

  Gelukkige 65ste verjaardag! Ik wens je veel gezondheid toe, dat je vrede blijft brengen aan iedereen om je heen en grote dingen mag bereiken. Je verdient het beste wat de wereld te bieden heeft!

  Vandaag is een dag van vele vieringen en geluk! Ik vier met jou, een van de meest speciale mensen ter wereld, je langverwachte 65ste verjaardag! We hebben veel meegemaakt in dit leven, maar ik weet dat deze wereld je nog vele verrassingen te bieden heeft. Ik wens dat deze speciale datum, vol vreugde en vol zegeningen zal zijn.

  Gefeliciteerd met het voltooien van een nieuw levensjaar! Het is een immense vreugde om deze datum jaar na jaar te vieren, naast degene van wie ik hou. Het was 65 jaar leven en ik weet dat er nog vele, vele zullen volgen. Godzijdank. Ik dank het universum voor deze kans om mijn leven te delen met mensen zo speciaal als jullie!

  Mijn oprechte goede wensen zijn vandaag bestemd voor een zeer speciaal persoon. Jij! Ik grijp deze bijzondere dag aan om God te danken dat ik weer een jaar van vele vreugden en successen aan jouw zijde heb mogen meemaken. Moge ik intens met je van deze dag genieten en moge het een van de beste dagen van jouw hele leven zijn!

  Heb je zelf mooie 65 jaar verjaardagswens / pensioen tekst gevonden of bedacht? Vul deze dan hieronder in.

  Speak Your Mind

  *