Gefeliciteerd plaatje

Als je iemand wilt vertellen dat zijn levensprestatie een feestje waard is, is het gebruikelijk om een ​​gefeliciteerd plaatje te sturen.’Gefeliciteerd’ zeggen kan op heel wat manieren. Vaak met een korte boodschap, maar soms is het misschien beter om een ​​lange boodschap toe te voegen, zodat je uitgebreid kunt vertellen hoe trots je wel bent. Hoe dan ook, of het nu om een behaalde sportprestatie gaat, een grote promotie, een nieuwe baby of een kleine overwinning zoals het behalen van goede cijfers op school, een gefeliciteerd plaatje is een fantastische manier om je gevoelens te uiten en complimenten te geven.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:

Gefeliciteerd plaatje teksten en kaartjes

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

 • Erg leuke verjaardagswensen en kaartjes

 • Veel verschillende cadeaus voor verschillende personen en gelegenheden

 • Diverse soorten teksten

 • Bekijk de gefeliciteerd teksten op Greetz >>

 • Direct naar de verjaardagskaarten >>
 • Zolang je aandacht gericht blijft op de prestatie of mijlpaal van de ontvanger, zullen je mooie woorden hem of haar laten weten dat je echt trots en gelukkig bent met het behaalde succes, prestatie of gebeurtenis. Jouw oprechte boodschap zal hun dag goedmaken! Bekijk hieronder enkele leuke gefeliciteerd plaatjes.

  Gefeliciteerd plaatje en meer

  Gefeliciteerd plaatje

  (Bron: Greetz)

  Als je nog steeds niet de juiste woorden kunt vinden, zullen deze tips het gemakkelijker voor je maken om een gefeliciteerd plaatje aan te vullen met een prachtige boodschap, ongeacht welke gelegenheid en wie de ontvanger is.

  • Begin sterk. Er is één woord waar je altijd op kunt rekenen als je je is lofzangen begint te zingen. Waarschijnlijk heb je het al geraden: gefeliciteerd! Door je ontvanger van bij het begin te feliciteren, staat je boodschap al op schema met wat je verder wilt zeggen.
  • Wees persoonlijk. Iedereen houdt van een handgeschreven compliment! Nadat je gefeliciteerd hebt gezegd, vertel de ontvanger hoe trots je bent op hem of haar en herinner hem of haar eraan waarom ze dit verdienen. Erken de specifieke prestatie en voeg wat extra woorden toe om hem of haar te feliciteren.
  • Eindig met een oprechte afsluiting. Bied je beste wensen aan en zorg dat je eraan toevoegt dat je de ontvanger aanhoudend succes toewenst. Je bent er nu helemaal klaar voor!

  Het doel van een gefeliciteerd plaatje is om de ontvanger te tonen dat je om hem of haar geeft en om de ontvanger een extra speciaal gevoel te geven! Woorden gaan diep in het uiten van onze gevoelens. Felicitaties zijn geen uitzondering!

  Plaatje verjaardag

  Meer leuke kaartjes om te feliciteren:

  Felicitatie plaatje

  (Bron: Greetz.nl)

  Plaatje om te feliciteren

  (Greetz.nl)

  Meer teksten:

  Wil je een mooie tekst toevoegen aan deze pagina, een correctie doorvoeren of een opmerking plaatsen? Reageer dan hieronder. Nuttig artikel? Het delen stellen wij erg op prijs.

  Speak Your Mind

  *