Gefeliciteerd 13 jaar

Zit je vast met het schrijven van een felicitatie voor een 13-jarige? Dat is niet zo vreemd. 13 is immers een moeilijke leeftijd. Het is het jaar waarin voor het eerst de sporen van de puberteit de kop opsteken. Het is het eerste jaar dat je als ouder echt kunt spreken van een tiener in huis te hebben. Het is een jaar waarin jongens zich net wat stoerder, cooler en meer macho voelen. Een jaar waarin meisjes zich net wat vrouwelijker en aantrekkelijker voelen. Hou daar dan ook rekening mee bij het schrijven van jouw kaartje. Bekijk hieronder enkele leuke gefeliciteerd 13 jaar teksten en verjaardagswensen.

Maak je keuze en bekijk de 13 jaar teksten:

Verjaardag teksten

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

 • Meest gebruikte verjaardagswensen en teksten

 • Voorbeeldteksten en mooie kaartjes + cadeaus

 • Tips en hulp bij het schrijven van een kaartje

 • Top 10 meest gebruikte verjaardagswensen van greetz

Bekijk de meest gekozen kaartjes >>

Gefeliciteerd 13 jaar teksten en verjaardagswensen

13 jaar is maar een jaar ouder dan 12, maar voor het kind lijkt dat wel een lichtjaar geleden. Dat wilt echter niet zeggen dat een leuke kwinkslag of wat humor niet is toegelaten. Een bulderlach is echter niet cool meer op hun leeftijd, dus verwacht vooral een sarcastische oogrol terug. Kies bijvoorbeeld voor één van de volgende opties:

 • Je bent de jongste 13-jarige die ik ken!
 • Het beste aan een 13-jarige jongen zijn? 13-jarige meisjes. Het ergste aan een 13-jarig meisje te zijn? 13-jarige jongens!
 • 13 is een ongeluksgetal. Nu ik je hier zo zie staan begrijp ik perfect waarom!

Meer info met mooie teksten om een 13 jarige te feliciteren

Gooi je het toch liever over een andere boeg? Dan is een 13-jarige net volwassen genoeg om ook een serieuze boodschap te appreciëren. Een betekenisvolle verjaardagswens kijkt vooruit naar de toekomst en feliciteert met de persoon die de gelukkige is. Kies bijvoorbeeld voor:

 • Elk jaar opnieuw verbaas je me met hoeveel knapper en slimmer je bent geworden. Een gelukkige 13de verjaardag!
 • Nu je 13 bent geworden is het niet fair je nog langer een kind te noemen. Wat mij betreft ben je nu een echte tiener. Geniet van deze mooie jaren!
 • 13 jaar worden betekent dat je de dingen in de toekomst ook anders begint te zien. Van de kindertijd naar volwassenheid. Geniet van deze fase, al ben ik zeker dat je hem probleemloos door zwemt.
 • Het is een echt plezier geweest je de voorbije 13 jaar te zien opgroeien. Dat je de komende jaren met dezelfde panache mag nemen.

13 jaar kaarten (om te feliciteren):

Gefeliciteerd 13 jaar

(Bron: Greetz.nl)

Verjaardag 13 jaar

13 jaar

Meer verjaardagswensen:

Heb je een mooie gefeliciteerd 13 jaar tekst gevonden of kaart welke je wilt delen met anderen? Reageer dan hieronder. Opmerkingen, vragen en correcties kunnen per e-mail toegezonden worden aan info@verjaardagswensen.eu.

Speak Your Mind

*