Verjaardagskaarten

Wanneer iemand een jaartje ouder wordt sturen we traditioneel een verjaardagskaartje naar de jarige. De verjaardagskaarten worden elk jaar weer mooier. Bekijk hieronder de allerleukste verjaardagskaarten voor verschillende gelegenheden.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten & kaarten:

Verjaardagswensen en kaartjes

 • Erg leuke verjaardagswensen

 • Veel verschillende cadeaus

 • Diverse soorten teksten

 • Bekijk de gefeliciteerd teksten op Greetz >>

 • Direct naar de verjaardagskaarten >>
 • Vroeger stuurden we een handgeschreven kaart maar tegenwoordig zien we steeds vaker een digitale kaart, de zogenaamde e-card of een kaart verstuurd via het internet. Je hebt een ontzettend ruime keus aan aanbieders maar het is natuurlijk ook erg leuk om zelf een kaartje te maken. Om je een beetje op weg te helpen vind je hier een overzicht van leuke achtergronden voor een verjaardagskaart.

  Je kunt dan kiezen om er zelf een leuke verjaardagstekst op te zetten of alleen de kaart te versturen. Je kunt deze achtergronden natuurlijk ook uitprinten en opsturen.

  Achtergronden verjaardagskaart:

  Heb je zelf ook nog ene leuke achtergrond voor een leuke kaart die je graag wil delen met de rest van België en Nederland? Laat het me weten en ik zal het erbij plaatsen.

  Zelf kaartjes maken

  Je kunt natuurlijk ook een leuke fotokaart maken voor een verjaardag. De persoon die de kaart zal ontvangen zal ontzettend blij en verrast zijn met zo’n leuke kaart. Waar kun je het beste een leuke verjaardagskaart laten maken?

  Speak Your Mind

  *