Gefeliciteerd aap

Er zijn in de Nederlandse taal veel woorden die als koosnaampje gebruikt worden. Je hebt de reguliere veel voorkomende koosnaampjes zoals lief, lievie, schatje, knapperd en babe maar er zijn ook koosnamen die niet veel gebruikt worden maar even schattig kunnen zijn. Poepie is er één van, moppie is er ook één maar ook aapie is er één. Bekijk hieronder enkele leuke gefeliciteerd aap teksten en prachtige kaartjes.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:

Gefeliciteerd aap

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

 • Erg leuke verjaardagswensen en kaartjes

 • Veel verschillende cadeaus

 • Diverse soorten teksten

 • Bekijk de gefeliciteerd teksten op Greetz >>

 • Direct naar de verjaardagskaarten >>
 • En hoe leuk is het om jouw geliefde te verassen met een kaartje waarop een leuke nieuwe koosnaam staat. Zo kun je het leuk en luchtig houden. Aapie klinkt gezellig maar niet direct zo beladen. Je kunt er ook voor kiezen de tekst af te sluiten met een leuk naampje voor je zelf. Andere dieren die vaak als koosnaampje gebruikt worden zijn poes (engels Kitty) of bijvoorbeeld puppy! Zo geef je de tekst in zijn geheel een speels tintje!

  Gefeliciteerd aap kaartjes en teksten

  Gefeliciteerd aap

  (Bron: Greetz.nl)

  1. Gefeliciteerd met je nieuwe baan aapie
   Hey aapie!
   Gefeliciteerd met je nieuwe baan. Knap dat je dit voor elkaar hebt gekregen. Hard werken werpt zijn vruchten af, dat heb jij wel weer bewezen aapie!
   Zo trots op jou. Lekker knallen, show them what you are made of my little monkey!
   Kus
  2. Happy bday monkey
   Monkeyyy! Happy birthday to you!
   Ben zo blij dat je jarig bent, dat gaan we eens goed vieren samen aapie. Zo trots op alles wat je dit jaar hebt bereikt. Nu is het tijd om de doelen bij te stellen en er ook voor te zorgen dat aankomend jaar een kick ass jaar wordt. Je gaat het goed doen en we gaan samen veel nieuwe herinneringen maken. Ik wens jou positiviteit en geluk toe in je nieuwe levensjaar,
   love you, je kitty
  3. Gefeliciteerd aap
   Lieve aap van me,
   Je bent nu eindelijk 30 jaar geworden. Je laat officieel je rebelste twintige jaren achter je en wordt nu officieel volwassen. Haha. Sommige mensen zijn met 18 al volwassen maar jij hebt het lekker uitgerekt. En daarom hou ik zo van je. Jou speelse kant vind ik heel aantrekkelijk aapie. Dus ook al ben je nu 30, verlies je innerlijke kind en je speelse kant niet. We gaan samen genieten dit jaar schat!
   Hele dikke kus.

  Gefeliciteerd aap

  Enkele leuke aap kaartjes om te feliciteren en om beterschap te wensen:

  Felicitatie aap

  (Greetz.nl)

  Beterschap aap

  (Bron: www.Greetz.nl)

  Heb je een leuke kaart gevonden of een unieke tekst? Welke is het geworden? Ook zijn wij benieuwd of je zelf een mooie tekst bedacht of gevonden hebt om toe te voegen aan deze pagina. Reageer dan hieronder.

  Meer teksten:

  Speak Your Mind

  *