Verjaardagswensen 85 jaar

Wanneer iemand 85 jaar is geworden wil je hem of haar graag feliciteren met een mooie tekst of wens. Op deze pagina zijn verschillende verjaardagswensen en verjaardagsteksten te bekijken die je kunt gebruiken bij een verjaardag van iemand die 85 jaar is geworden. Je kunt de wensen en teksten gebruiken op een kaartje, bij een bosje bloemen of verwerken in een (korte) speech. Bekijk hieronder de unieke verjaardagsteksten voor een 85 jarige en kan je bij de specialist een mooi cadeau of kaartje bestellen.

Maak hieronder je keuze en bekijk de 85 jaar teksten:

85 jaar verjaardag

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

 • Erg leuke verjaardagswensen voor een 85 jarige

 • Veel verschillende cadeaus voor een 85 jarige

 • Diverse soorten teksten

 • Bekijk de gefeliciteerd teksten op Greetz >>

 • Direct naar de verjaardagskaarten >>
 • Een verjaardagsfeest van een man of vrouw van 85 jaar wordt meestal minder uitbundig gevierd dan een verjaardag van iemand die bijvoorbeeld 50 jaar is geworden. Het is echter nog net zo leuk om een kaartje te sturen met een mooie verjaardagswens. De verjaardagswensen 85 jaar hebben in veel gevallen een iets andere uiting dan bij de wat jongere jaren. Dit zie je dan ook terug in de verschillende wensen, teksten en gedichten waaruit je kunt kiezen.

  Verjaardagswensen 85 jaar

  (Bron: Greetz.nl)

  Als je online een kaartje wilt versturen is het erg eenvoudig om een voorbeeld tekst van deze pagina te kopiëren en te plakken in het kaartje. Binnen enkele eenvoudige stappen kun je een ontwerp kiezen, de tekst toevoegen en vervolgens hoef je enkel nog het adres in te voeren en het kaartje is klaar om verzonden te worden.

  Veel mensen gebruiken een standaard tekst zoals ‘gefeliciteerd met je 85e verjaardag’.  Omdat dit soort teksten door veel mensen worden gebruikt, is het minder populair en niet origineel. Gebruik daarom een unieke of persoonlijke verjaardagswens om iemand te feliciteren met zijn of haar 85e verjaardag.

  Zoek je eigenlijk de verjaardagswensen voor een andere leeftijd? Bekijk dan in het menu de andere leeftijden. Je kunt de teksten en wensen ook iets aanpassen. Bijvoorbeeld door de leeftijd te veranderen. Zo kun je ook een mooie tekst maken voor de leeftijd van:

  • 86 jaar
  • 87 jaar
  • 88 jaar
  • 89 jaar
  • 90 jaar
  • Etc.

  Verjaardagswensen 85 jaar op een rij:

  Een blik op deze verjaardagskaart
  verteld me dat hier
  iemand voor de 85e keer verjaart
  slingers, feestmutsen en ballonnen
  het verjaardagsfeest is al begonnen..

  Je bent nu 85 jaar. Een leeftijd die ook wel ‘gezegend. ” Wij feliciteren u en wensen u ook veel plezier in het leven, de gezondheid en sterke botten!

  Nu en dan een beetje cognac, enkele heerlijke bonbons, plus veel fruit en groenten, zodat de vitaminen niet missen, wandelingen in de frisse avonden lucht en mooi in de familie – dat zijn de ingrediënten die ouder wordt en wanneer Staying Young helpen. In die zin hebben we van harte feliciteren met uw 85e verjaardag en wensen voor de toekomst het allerbeste!

  Ik wilde dat je stuur je verjaardag heel bijzonder, superieure en liefdevolle, iets bijna perfect vandaag. Maar ik persoonlijk niet paste in de verjaardagskaart. Happy Birthday!

  85 jaar

  Teksten 85 jaar

  Na 85 jaar, we zijn ons ervan bewust dat de jonge jaren ooit waren. Maar ongeacht wat de toekomst kan houden, genieten van elke weit’ren dag. Wees blij, grappig en vrolijk, dan is het leven gaat op voor een lange tijd. Daarom zijn we nu hier met u vieren. Gefeliciteerd, een goede gezondheid, geluk en Gods zegen.

  Op jouw leeftijd zou je het idee ooit te leven in het verleden, als een blik in de toekomst beangstigt. Maar heb je natuurlijk niet tot deze mensen, anders zouden we niet vieren van uw 85e verjaardag hier.

  Blij dat we wensen u vanuit mijn hart, we hopen dat we lang grap met je. Deze 85 jaar heb je geleerd levenservaring die je eert vandaag. Vol bewondering, we zijn nu hier, ja wij feliciteren u!

  Verjaardag 85 jaar

  Verjaardagswensen 85 jaar man

  Wij wensen jou een jaar
  met elke dag veel zon
  en alleen maar positieve dingen
  als dat eens even kon.
  Veel liefde, vriendschap, gezondheid en geluk,
  dan kan je nieuwe levensjaar zeker niet meer stuk.

  Voorzichtig! In deze kaart zit
  een briefje van honderd
  voor je verjaardag…..
  hebben ze het er al uit gehaald?
  Gefeliciteerd

  85 Mooie jaren van geluk
  Met deze hartelijke felicitatie
  kan jouw verjaardag niet meer stuk!

  Verjaardagswensen 85 jaar vrouw

  De dag van verjaren
  komt jaarlijks terug
  Wil vreugde vergaren
  want ’t leven gaat vlug

  Speciaal voor je 85e verjaardag
  gezondheid, goede wensen
  de mooie dingen van het leven
  omringd door lieve mensen
  Ik wens je vreugde en geluk
  liefde, plezier en
  in gedachten ben ik bij je
  om deze dag te vieren

  Proost op je leeftijd
  en dat je gezond en gelukkig
  blijven mag
  Een toast op je gezondheid
  en een hele fijn dag!

  Jou wens ik een lang leven,
  Met stralende zon en weinig regen.
  Dat alles je wordt gegeven,
  Veel geluk en zegen.

  Heb je een vraag, opmerking of wil je een correctie doorgeven? Laat dit dan hieronder weten. Nuttig artikel? Wij stellen delen op prijs, zo kunnen we het artikel nog beter en uitgebreider gaan maken.

  Heb je zelf mooie 85 jaar verjaardagswens gevonden of bedacht? Vul deze dan hieronder in.

  Speak Your Mind

  *