Verjaardagswensen 55 jaar

Wanneer iemand 55 jaar is geworden is dat reden voor een feestje. Met de Abraham of Sarah nog vers in het geheugen, is de 55e verjaardag de volgende in de reeks van verjaardagen die meestal iets uitgebreider worden gevierd. De verjaardagswensen die je daarbij kunt gebruiken sluiten daar dan ook goed bij aan. Je kunt de 55 jaar verjaardagswensen en verjaardagsteksten gebruik tijdens het schrijven van een verjaardagskaartje. Bekijk hieronder de leukste teksten en kaartjes voor hem en haar.

Maak hieronder je keuze en bekijk de 55 jaar teksten:

55 jaar verjaardag

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

 • Erg leuke verjaardagswensen voor een 55 jarige

 • Veel verschillende cadeaus voor een 55 jarige

 • Diverse soorten teksten

 • Bekijk de gefeliciteerd teksten op Greetz >>

 • Direct naar de verjaardagskaarten >>
 • Op je verjaardag is er niets leukers dan het ontvangen van vele kaartjes. Online kun je uit meer dan duizend soorten kiezen waarop je een eigen tekst kunt plaatsen. Het is daarbij altijd erg leuk om de tekst aan te passen met persoonlijke stukken.

  Verjaardagswensen 55 jaar

  (Bron: Greetz.nl)

  De 55 jaar verjaardagswensen zijn aangepast zodat ze precies bij deze leeftijd passen. Denk daarbij aan het feit dat het pensioen al in beeld komt of er minder gewerkt wordt voor hetzelfde salaris. De verjaardagsteksten kun je verwerken in één geheel, maar het is ook mogelijk om delen te gebruiken.

  Het versturen van een verjaardagskaartje met een mooie en unieke verjaardagswens zorgt er ook voor dat de ontvanger je kaartje zal onthouden. Een standaard tekst zal sneller worden vergeten. Als je er nog een stukje humor in verwerkt dan is je 55e verjaardagswens helemaal klaar en kun je het in een kaartje schrijven en versturen.

  De 55 jaar verjaardagswensen zijn voor vele jaren te gebruiken. Je dient daarbij wel het jaartal aan te passen. Je kunt de wensen, teksten en gedichten dan ook gebruiken voor:

  • 56 jaar
  • 57 jaar
  • 58 jaar
  • 59 jaar
  • 60 jaar
  • Etc.

  Verjaardagswensen 55 jaar op een rij

  Gefeliciteerd met je verjaardag. Vandaag alweer 55 jaar geworden… Tijd vliegt voorbij!

  Vijf-en-vijftig jaar geleden werd je geboren om iets na 3 uur in de middag. Vandaag vieren we wederom deze mooie dag. Gefeliciteerd.

  Het vieren van een verjaardag doe je samen met koffie, gebak en hapjes. Ook dit jaar komen wij daar vanavond van genieten. Alvast van harte gefeliciteerd en tot vanavond.

  Teksten 55 jaar verjaardag

  Van harte gefeliciteerd met je 55e verjaardag. Maak er een mooie dag!

  Het vieren van je verjaardag is altijd een mooi moment. Voor velen een reden om een dag vrij te nemen. Van harte gefeliciteerd.

  Toen jij 55 jaar geleden werd geboren, had niemand verwacht dat jij een gezin zou stichten met de baby die een paar kamers verderop op dezelfde dag werd geboren. Een prachtig moment dat jaarlijks terugkomt. Beide van harte gefeliciteerd met jullie verjaardag. Samen 110 jaar oud, allebei ‘slechts’ 55 jaar vandaag.

  55 jaar

  Verjaardagswensen 55 jaar man

  Een 55 jarige verjaardagswens voor een man is heel eenvoudig. Een six pack bier met chips en het feestje kan beginnen. Ook al ben je al vijftig plus vijf jaar geworden, van binnen ben je nog altijd midden 20.

  Gisteren was je nog maar 54, vandaag behoor je tot de groep van vijf-en-vijftig jarigen. Wat voor verjaardagswens heb jij? We zien elkaar vanavond dus ik hoor het graag van je. Liefs [namen]

  Verjaardagswensen 55 jaar vrouw

  Het vieren van je verjaardag doe je het liefst samen met je vriendinnen, gelukkig zijn wij er dan vanavond ook allemaal bij. Speciaal voor je 55e verjaardag nodigen wij jou dit keer uit om iets te komen drinken bij brasserie [naam]. Jij wordt dit keer in het zonnetje gezet. Tot vanavond!

  Sommige verjaardagswensen zijn te mooi om waar te zijn. Daarom gebruik ik ze ook niet meer. Van belofte komt schuld zeggen ze niet voor niets. Ik wens je een hele fijne dag toe en we feliciteren elkaar in levende lijve vanavond op je verjaardag.

  Heb je een vraag, opmerking of wil je een correctie doorgeven? Laat dit dan hieronder weten. Nuttig artikel? Wij stellen delen op prijs, zo kunnen we het artikel nog beter en uitgebreider gaan maken.

  Heb je zelf mooie 55 jaar verjaardagswens gevonden of bedacht? Vul deze dan hieronder in.

  Speak Your Mind

  *