Gefeliciteerd man bier

Een man feliciteren met een leuke bier kaart of tekst?
Als je beste vriend jarig is, is dit natuurlijk een leuk moment om hem of haar een leuk cadeau te geven. Maar je beste vriend heb je waarschijnlijk al veel cadeau’s gegeven in het leven en soms kan het daarom verstandig zijn om hem of haar een ander soort cadeau te geven. Denk bijvoorbeeld aan een cadeau die zeer persoonlijk is, maar ook nog eens zeer origineel. Dat is in principe de heilige graal van een een goed cadeau. Niet alles in het leven draait om geld en daarom kan het verstandig zijn om ook niet alleen daarmee bezig te zijn. Vaak waarderen mensen het meer als je ze een leuk cadeau geeft, dan dat je ze simpelweg gewoon geld geeft of iets anders. Want daar zit vaak geen emotionele waarde in. Bekijk hieronder de leukste gefeliciteerd man bier kaartjes en teksten.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:

Gefeliciteerd man bier teksten en kaartjes

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

 • Erg leuke verjaardagswensen voor een man

 • Veel verschillende cadeaus voor een man

 • Diverse soorten teksten

 • Bekijk de gefeliciteerd teksten op Greetz >>

 • Direct naar de verjaardagskaarten >>
 • Gefeliciteerd man bier

  Gefeliciteerd man bier

  (Bron: Greetz.nl)

  Het is bijvoorbeeld leuk om een ludiek kaartje aan je vriend te geven wanneer deze jarig is. Daarmee zet je echt de toon van een leuke dag. Bijvoorbeeld een leuk kaartje erop met een glas bier. Op die manier link je dat kaartje aan de leuke tijden die jullie ongetwijfeld hebben meegemaakt tijdens het bier drinken en dergelijke. Zoiets creƫert natuurlijk sterk een band. Als je dan er ook nog eens een leuke, unieke tekst op weet te zetten ben je helemaal de man.

  Maar wat voor soort tekst zet je daar nou op, vragen veel mensen zich ongetwijfeld af. Omdat het een vriend is, is het vaak belangrijk om er iets grappigs op te zetten. Bijvoorbeeld: “Gefeliciteerd. Op nog veel leuke drankavonden.” Of: “Met jou is het leven mooi. Maar met jou en drank is het leven nog mooier”. Als je op die manier een mooi kaartje stuurt met een leuke tekst, weet je op zeker dat die persoon het kan waarderen.

  Enkele leuke kaartjes (bier):

  Gefeliciteerd bier

  (Bron: www.Greetz.nl)

  Verjaardagskaart bier

  (Bron: Greetz.nl)

  Gefeliciteerd man bier

  Meer teksten voor andere personen/gelegenheden:

  Speak Your Mind

  *