Gefeliciteerd dochter jarig

Wanneer je dochter jarig is wil je haar natuurlijk extra in het zonnetje zetten. Je kunt haar op verschillende manieren verassen. Je kunt een mooi cadeau geven, iets wat ze al heel lang wilt. Maar wat elke dochter stiekem altijd wilt, ongeacht de leeftijd, is iets persoonlijks. Daarom is het versturen van een kaartje het perfecte idee. Kom hieronder meer te weten over het feliciteren van een dochter die jarig is, enkele mooie teksten voor op een kaartje.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten om te feliciteren:

Gefeliciteerd dochter jarig

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

 • Erg leuke verjaardagswensen en kaartjes voor een dochter die jarig is

 • Veel verschillende cadeaus voor een jarige dochter

 • Diverse soorten teksten

 • Bekijk de gefeliciteerd teksten op Greetz >>

 • Direct naar de verjaardagskaarten >>
 • Gefeliciteerd dochter jarig teksten en voorbeeldkaartjes

  Dochter jarig

  (Greetz.nl)

  Laat je dochter weten hoe bijzonder ze voor je is en waarom je zo trots op haar bent. Benoem een speciale herinnering aan haar of van jullie samen. Je kunt er voor kiezen om een bepaald levensjaar centraal te stellen, te kijken naar wat ze het afgelopen jaar bereikt heeft en dat te benoemen of je wensen uit te schrijven voor het nieuwe levensjaar. Hoe dan ook, vergeet niet de teksten die hier onder staan iet wat aan te passen zodat ze pas echt oprecht en persoonlijk voelen. Heel veel succes!

  1. Mijn mooiste herinnering
   Mijn lieve dochter,
   Je bent weer een jaartje ouder, wat gaat de tijd nog snel. Ik weet nog heel goed toen jij geboren werd, hoe klein en bijzonder je was. En dat is in de jaren alleen maar versterkt. Want waar jij ouder en groter werd en je ontwikkelde tot een jonge vrouw werd je ook alsmaar meer bijzonder. Wat ben ik trots op de jonge vrouw die jij bent geworden en toch kijk ik stiekem ook graag terug naar het verleden. Weet je nog op je 8e verjaardag toen jij je eerste fietsje zonder zijwieltjes kreeg. We hebben de hele dag samen geoefend tot je zelf kon fietsen en wat had je het snel geleerd. Het was zo een speciale dag en je bent zo een speciaal mens. Van harte gefeliciteerd lieve schat.
  2. Wensen voor het nieuwe jaar
   Mijn lieve dochter,
   Er staat weer een nieuw jaar voor de deur. Een nieuw levensjaar waarin jij nieuwe doelen kunt stellen en nieuwe doelen kunt behalen. Je hebt je ontwikkeld tot een heel mooi mens en ik ben heel trots op jou. Je hebt een heel lief karakter, bent zorgzaam en gul en zorgt goed voor iedereen in je omgeving. Je bent sterk en kunt elke uitdaging aan. Ik ben trots op jou en ik wens je ook in het nieuwe jaar niks anders dan positiviteit. Ik hoop dat al jouw wensen uitkomen.
   Heel veel liefs.

  Enkele leuke kaartjes voor een dochter die jarig is:

  Felicitatie dochter

  (Bron: Greetz.nl)

  Gefeliciteerd dochter jarig

  (Bron: Greetz.nl)

  Enkele andere mooie teksten:

  Speak Your Mind

  *