Gefeliciteerd dame

Een kaartje versturen blijft altijd een goed idee. Of het nu is voor iemand die 40 is, 20 is of 70 is, een kaartje ontvangen blijft fantastisch. En vooral dames vinden het ontvangen van een kaartje heel erg leuk. Welke vrouw wilt nu niet in het zonnetje gezet worden met een mooie tekst waarin staat waarom juist zij zo leuk en bijzonder is? Dus wacht niet langer en stuur ook een kaartje naar jouw favoriete dame. Is het je zus, je moeder, je vriendin, je vrouw of je oma? Hieronder kun je in ieder geval ter inspiratie wat leukste teksten vinden. Bekijk hieronder de leukste gefeliciteerd dame teksten en kaartjes. Op humoristische basis en meer!

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:

Gefeliciteerd dame teksten

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

 • Erg leuke verjaardagswensen en kaartjes voor een dame

 • Veel verschillende cadeaus voor een dame

 • Diverse soorten teksten

 • Bekijk de gefeliciteerd teksten op Greetz >>

 • Direct naar de verjaardagskaarten >>
 • Gefeliciteerd dame teksten en kaarten

  Gefeliciteerd dame

  (Bron: Greetz.nl)

  1. Oma
   Lieve oma,
   Van harte gefeliciteerd. Er is weer een jaartje voorbij en daarom wilde ik jou verassen met deze kaart. Je bent de leukste dame uit mijn leven. Ik ben zo dankbaar dat ik jou als oma heb, wat hebben we toch leuke herinneringen he, samen? Oma, jij bent zo sterk en bijzonder. Wat jij allemaal hebt meegemaakt en toch sta jij elke dag weer met een lach op. Oma, je bent een mooie dame en een echt voorbeeld.
   Ik hou van jou, voor eeuwig en altijd.
   Liefs.
  2. Zus
   Mijn allerliefste zus, van harte gefeliciteerd met je verjaardag.
   Ik ben zo blij dat wij elkaar hebben. Ik had echt niet als enig kind opgevoed willen worden. Ik heb zo veel van jou geleerd. Vooral hoe je een echte respectabele dame moet zijn. Jouw manieren en hoe jij in het leven staat is heel erg inspirerend. Soms weet ik het allemaal niet meer en dan denk ik, wat zou mijn zus doen? En dan doe ik precies dat. Je bent een mooie dame met mooie kwaliteiten.
   Ik hou van jou!
  3. Mama
   Lieve mama, de mooiste dame in mijn leven, dat ben jij.
   Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Ik hoop dat het aankomende jaar jouw mooiste levensjaar zal worden en dat wij samen heel veel leuke activiteiten mogen ondernemen. Mama, je bent prachtig, van binnen en van buiten. Jouw lach laat licht elke kamer op. Jouw schoonheid is niet te evenaren. Mama, prachtige dame, maak er ook dit jaar weer wat moois van!

  Dame kaartjes om haar te feliciteren

  Felicitatiekaart dame

  (Greetz.nl)

  Dame feliciteren

  (Bron: Greetz.nl)

  Gefeliciteerd dame

  Meer leuke teksten om te feliciteren:

  Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden. Vond je dit een mooi artikel dat gaat over gefeliciteerd dame teksten, spreuken en kaartjes? Deel dit dan met anderen op social media, je website of blog. Zo kunnen wij het artikel nog beter gaan maken.

  Speak Your Mind

  *