Gefeliciteerd Frans

Een verjaardag van een internationale vriend is natuurlijk hartstikke leuk. Het voordeel van deze tijd is dat we veel in contact staan met mensen buiten onze omgeving. In vergelijking met vroeger is dat natuurlijk een grote verandering. Vroeger bestond je kennissenkring bijvoorbeeld enkel uit mensen die je zag in je naaste omgeving. Maar door het digitale tijdperk is daar veel verandering ingekomen. Dit heeft er natuurlijk voor gezorgd dat veel mensen ook contact hebben met mensen buiten hun leefomgeving. Dit proces is natuurlijk een groot voordeel. Maar een nadeel is dat je vaker moeilijker bij die mensen in de buurt komt. Dit omdat je verder weg woont en het op die manier moeilijker is om dergelijke mensen te bereiken. Lees hieronder meer over iemand feliciteren in het Frans of iemand die Frans is feliciteren.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:

Gefeliciteerd Frans teksten en kaartjes

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

 • Erg leuke verjaardagswensen en kaartjes

 • Veel verschillende cadeaus

 • Diverse soorten teksten

 • Bekijk de gefeliciteerd teksten op Greetz >>

 • Direct naar de verjaardagskaarten >>
 • Gefeliciteerd in het Frans

  Gefeliciteerd in het Frans geschreven

  Gefeliciteerd Frans

  (Bron: Greetz.nl)

  Maar als je iemand wil feliciteren, moet je natuurlijk toch iets. Natuurlijk kun je er enerzijds voor kiezen om hem of haar een bericht te sturen via internet. Maar een persoonlijk kaartje met een leuke tekst is natuurlijk ook aan te raden.

  Daarmee geef je namelijk blijk van persoonlijke waardering. Een kaartje met een leuke tekst erop, voelt namelijk een stuk persoonlijker aan dan andere soorten cadeaus. Je kunt namelijk je eigen handschrift erop zetten en dat geeft een persoonlijk tint. Als je bijvoorbeeld iemand kent in Frankrijk die jarig is geweest, kun je het kaartje voorzien van een leuke tekst.

  Bijvoorbeeld: “Gefeliciteerd, Fransoos! Op veel heerlijke jaren met lekker eten en veel plezier!” Of een tekst als” Het leven is mooi. Maar nu jij jarig bent is het leven nog mooier! Gefeliciteerd. Weer een jaar erbij!” In principe kun je het zo schrijven als jezelf wil.

  Het is natuurlijk nog leuker als je een kaartje hebt waarbij je zelf de kleuren en dergelijke kan bepalen. Op die manier kun je een kaartje namelijk ultiem persoonlijk maken. Op die manier weet je zeker dat een kaartje hoog in achting staat bij degene die het kaartje ontvangt. Een goede tip is om een duidelijke kleur tekst op het kaartje te zetten die goed combineert met de achtergrond. Het is namelijk wel belangrijk dat de tekst duidelijk is en goed naar voren komt wat er staat.

  Hoe schrijf je in het Frans gefeliciteerd?

  • f√©licitations

  Correcties, vragen en opmerkingen kunnen per e-mail verstuurd worden. Wil je een tekst toevoegen aan deze pagina? Reageer dan hieronder. Veel plezier met het uitzoeken van een mooie tekst en/of kaartje.

  Meer teksten:

  Speak Your Mind

  *