Gefeliciteerd tweeling

Het krijgen van één kind is voor veel mensen doorgaans al een waar spektakel, maar bij het krijgen van een tweeling gaat helemaal het dak eraf. Dit is namelijk een zeer bijzondere situatie. Het komt namelijk niet vaak voor dat iemand een tweeling krijgt. Het is dus echt uniek te noemen. En bij iets unieks, hoort natuurlijk ook een unieke felicitatie. Een leuk kaartje sturen naar iemand die een tweeling heeft gekregen is natuurlijk altijd aan te raden. Je kunt dit kaartje dan zo persoonlijk maken als je wilt en daarmee kun je natuurlijk pluspunten scoren. Maar naast het geven van een kaartje is het natuurlijk nog leuker als je er een ludieke, goede tekst op kunt zetten. Dat is natuurlijk ook mogelijk. Bekijk hieronder meer over gefeliciteerd tweeling teksten, bijvoorbeeld voor op een kaartje.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:

Tweeling teksten

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

 • Erg leuke verjaardagswensen voor een tweeling

 • Veel verschillende cadeaus voor een tweeling

 • Diverse soorten teksten

 • Bekijk de gefeliciteerd teksten op Greetz >>

 • Direct naar de verjaardagskaarten >>
 • Gefeliciteerd tweeling teksten en kaartjes

  Gefeliciteerd tweeling

  (Bron: Greetz.nl)

  Veel mensen weten echter niet precies wat ze op een tekst moeten zetten, wanneer ze iemand moeten feliciteren met het krijgen van een tweeling. Je wilt immers niet te standaard uit de hoek komen, en voor veel mensen is het bovendien ongebruikelijk, omdat ze niet vaak iemand kennen die een tweeling heeft gekregen.

  Maar vaak hoef je niet te veel na te denken: een leuke tekst springt er zo uit. Zo kun je bijvoorbeeld een kaartje sturen met de volgende tekst: “Gefeliciteerd met jullie twee kinderen! Dat wordt chaos en gezelligheid. Prachtig natuurlijk!” Of: “Succes met de twee kleinen! Op een drukke en leuke tijd.” Je kunt het natuurlijk ook een stuk persoonlijker maken. Je kunt het zo gek maken als je zelf wil.

  Van harte tweeling

  (Greetz.nl)

  Voordeel van kaartje met tekst

  Het voordeel van een leuk kaartje geven met een mooi tekst, is de persoonlijke waarde ervan. Doorgaans is het namelijk zo dat cadeaus maar heel tijdelijk van aard zijn. Het is even leuk en voor je het weet is het alweer gedaan met de pret. Dat komt omdat veel cadeaus geen emotionele waarde hebben. Bij het geven van een leuk kaartje met een leuke tekst is dit echter wel het geval. Daarom is dit ook een prachtig cadeau om te geven. Je laat echt blijken dat degene die de tweeling heeft gekregen waarde voor je heeft.

  Enkele leuke kaartjes voor een tweeling

  Hoera een tweeling

  (Bron: www.Greetz.nl)

  Tweeling felicitatiekaart

  (Bron: Greetz.nl)

  Verjaardagswens voor een tweeling

  Meer teksten:

  Heb je een vraag, wil je iets toevoegen aan deze pagina of een correctie doorgeven? Reageer dan hieronder. Wij stellen het delen van het artikel ontzettend op prijs, zo kunnen wij het artikel beter maken.

  Speak Your Mind

  *