Gefeliciteerd 16 jaar

Op zoek naar mooie gefeliciteerd 16 jaar teksten, verjaardagswensen of spreuken?
Een zestiende verjaardag is één van de belangrijkste verjaardagen in een mensenleven. Het is een eerste grote stap richting volwassenheid. Vanaf 16 mag je immers al heel wat verantwoordelijkheden opnemen en geniet je van een grotere vrijheid. Niet toevallig organiseren ze in de Verenigde Staten de bekende “Sweet Sixteen” feestjes. Een fenomeen dat ook meer en meer naar onze contreien aan het overwaaien is. Bij een uitbundig feest horen natuurlijk ook uitbundige verjaardagswensen. Maar hoe feliciteer je nu iemand die net 16 jaar is geworden. Wat is een mooie tekst of een mooie wens voor een jongen of meisje die deze mijlpaal eindelijk genomen heeft? Hieronder vind je een paar leuke voorbeelden die van elk kaartje of cadeau een bijzondere gift maken.

Maak je keuze en bekijk de 16 jaar teksten:

Gefeliciteerd 16 jaar

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

 • Erg leuke verjaardagswensen en kaartjes voor een 16 jarige

 • Veel verschillende cadeaus voor de 16 jarige

 • Diverse soorten teksten

 • Bekijk de gefeliciteerd teksten op Greetz >>

 • Direct naar de verjaardagskaarten >>
 • Gefeliciteerd 16 jaar teksten & verjaardagswensen:

  Gefeliciteerd 16 jaar

  (Bron: Greetz.nl)

  De 16de verjaardag is vooral voor jonge meisjes een ontzettend belangrijke. Het is de verjaardag die de 2de helft van de tienerjaren markeert en vooral de evolutie richting jonge vrouw aantoont. Het spreekt dan ook voor zich dat vooral voor deze jonge vrouwen een passende boodschap aangewezen is. Wat dacht je bijvoorbeeld van volgende teksten:

  • Eindelijk 16 jaar, eindelijk een stapje dichter bij een volwassen leven. Weet dat we jouw ondersteunen in alles wat je doet en alles wie je bent.
  • Ik wens je een jaar vol dromen bereiken en grenzen ontdekken. Een jaar van zorgeloos genieten van deze 2de helft van jouw tienerjaren. Dat het leven gemakkelijk tot je mag komen, lieve kleine juffrouw.
  • 16 jaar. Een bijzondere dag. Ik heb daar echter wel iets op te zeggen. Je moet niet denken dat je bijzonder bent omdat je jarig bent. Voor mij ben jij elke dag opnieuw bijzonder.
  • Het is jouw verjaardag. Alles mag, alles kan. Dus dans en lach en geniet van deze 16de verjaardag prinses!

  16 jaar?

  Een ander feit waarom een 16-jarige verjaardag een echte mijlpaal is in het leven: het is het eerste jaar waar alcohol wettelijk genuttigd mag worden. Het is dan misschien ook een leuk idee om bij een verjaardagsfeestje al een alcoholisch drankje cadeau te geven. Zo weet de jarige in één klap dat je hem of haar nu echt bekijkt als volwassene.

  Verjaardag 16 jaar

  Een 16 jaar verjaardagswens op een kaartje, enkele voorbeelden:

  16 jaar verjaardagskaart

  (Greetz.nl)

  16 jaar verjaardagswensen

  (Greetz.nl)

  Verjaardagskaart 16 jaar

  (Bron: Greetz.nl)

  Meer verjaardagswensen:

  Speak Your Mind

  *